2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیایید رازدار باشیم لااقل واسه دیگران....

شاید کسی راضی نباشه رازش برملاشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مثلا من خودم یه دوستی دارم که الان یه بچه هم داره شوهرش فک میکنه مریم مقدسه ولی فقط من میدونم که تا ...

چقدر دوستت کثیفه....

حیف اسم مادر که روی همچین زنایی هست

...وحیف از مردایی که انقدر ب همسرانشون اعتماد دارن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چقدر دوستت کثیفه.... حیف اسم مادر که روی همچین زنایی هست ...وحیف از مردایی که انقدر ب همسرانشون اع ...

قبل ازدواجش بود عزیز الان نمیزاره جم بخوره از خونه ازبس سرش گرمه خونه زندگی شده

وااای گفتی راز یاد مامانم افتادم....چیزی به اسم راز تو وجودش نیست درکل یه لیوان آبم بخوریم خاله و دایی و بچه هاشون شب نشده خبر دار میشن....اه چقدددددد بده

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...
قبل ازدواجش بود عزیز الان نمیزاره جم بخوره از خونه ازبس سرش گرمه خونه زندگی شده

خداروشکر....فکر کردم بعداز ازدواجش هم بادوست پسرش ارتباط داشته...حسم خیلی بده نسبت به زنایی که به همسرانشون خیانت میکنن