2777
2789
عنوان

خیانت وطلاق،نگران بچمم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 37 پست
من  خیانت و دروغ رو می بینم ولی به روی شوهرم نمیارم و دارم زندگی میکنم . خودش رو پیش همه عاشق س ...

من خونه زندگی ندارم...آوارم...اصن مسولیت پذیر نیس

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همکارش بود؟ 

نه بابا،یه نفر نبوده با چندین زنو دختر بوده...نمیتونم ببخشم،دل ندارم دیگه.طلاق یه جوریه...همه فامیلم خیانتشو فهمیدن

نه بابا،یه نفر نبوده با چندین زنو دختر بوده...نمیتونم ببخشم،دل ندارم دیگه.طلاق یه جوریه...همه فامیلم ...

خدا کمکت کنه 😢

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
من  خیانت و دروغ رو می بینم ولی به روی شوهرم نمیارم و دارم زندگی میکنم . خودش رو پیش همه عاشق س ...

چطوری میتونی...من نمیتونم تصور که میکنم دیوانه میشم

عزيزم خودتو ناراحت ايشالله بعد اين به زندگيت ارامش مياد اين مرد لياقت تورو نداره طلاق بگير از هيچيت نگذر بچتو پيش خودت نگه دار چون شوهرت عرضشو نداره بچه بزرگ كنه فقط از طلاق نترس از حقتم دفاع كن بگير

کسی هس کمکم کنه،راهنماییم کنه...حالم خوب نیس،دوقطبیه ،اصن غیرقابل اطمینانه،کتک میزنه عصبیه...مخمو زده که تاحالا موندم،مخ همه دخترارو میزنه،خسته شدم...درموندم

عزيزم خودتو ناراحت ايشالله بعد اين به زندگيت ارامش مياد اين مرد لياقت تورو نداره طلاق بگير از هيچيت ...

مرسی،شما خدای نکرده تجربه دارین 

منبع درامدیم ندارم...البته فعلا...سابقه دارم ولی خستم ...از لحاظ روحی خستم،بخدا عشقمون زبان زد بود،همه حسودی میکردن بهمون،یهو زد همه چیو خراب کرد

مرسی،شما خدای نکرده تجربه دارین 

نه عزيزم ايشالله توام ازين به بعد فقط خوبي ميبيني قسمت اينه مثل كوه باش نزار ديگرون با حرف تورو زمين بزنن حرف همجا هست فقط از قرون مهريت نگذر تنها كاري كه ميتوني بكني شوهرتو عذاب بدي تو اين دنيا همينه بزار هرچقد ميخاد ازين به بعد هرز بپره تو لياقتت ازون خيلي بيشتره😔

خوب عزیزم ...شما درست تصمیم گرفتی و رفتی و مهریه ات رو گذاشتی اجرااا تصمیمت جدایه دیگه .

هرچی فک میکنم هیچ نقطه مشترکی باهاش ندارم،اون با ده ها نفر بوده،حرفایی که بهشون میزده،روابط نامشروعی که باهاشون داشته ،چیزاییکه براشون میخریده،جاهایی که باهاشون میرفته و خاطره داره،منو داره عذاب میده...