2777
2789
عنوان

فروختن ماشین برای کمک به ساخت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
تاالان ۹۰ درصد نظرشون روی اینه که  خونه داشتن بهتر از ماشین داشتنه.و اینکه ماشینو بعده یه مدت م ...

بعد یک مدت نه...مقدار پول ماشین واسه خونه، یک پرایدی پی کی چیزی از بقیه پول ماشین بخرین داشته باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاالان ۹۰ درصد نظرشون روی اینه که  خونه داشتن بهتر از ماشین داشتنه.و اینکه ماشینو بعده یه مدت م ...

خونه تا جند سال دیگه دوبرابر میشه قیمتش ولی ماشین هرچی بمونه وبیشتر مصرف شه ارزونتر میشه بفروشی !

من خیلیا رو میشناسم حتی حلقه ازدواجشون واسه خونه فروختن یا زندایی ام واسه خونه بزرگتر خریدن یه سرویس خیلی خوشکل و گرونش رو ک چند ماه بود خریده بودش رو فروخت 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
هیچ راه دیگه ای نیست دوتاوام گرفتیم تاالان.فقط مونده فروختن ماشین

پس با این شرایط ک میگی اینکار بکنید 

چون ما هم تو وضعیت مشابه شماییم پیش خرید کردیم شوهرم میگه بیخیال اینکه ماشین بفروشم هرکاری میکنم ک ماشین بمونه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

خونه دار شدن خیلی از سخت تر از صاحب ماشین شدنه..بعدم تا میتونید زوتر خونه رو تموم کنید ..بازم گرونی تو راهه سختتر میشه....همیشه تا بوده هم ساخت خونه ارزونتر ازخرید خونست در جواب اون دوستمون که گفت ساخت صرف نداره

خدا جونم میدونم مثل همیشه هوامو داری...