2777
2789

سلام دوستان

چند تا دی وی دی سفارش دادم  برای خواهرم و ی مشاور هم هر روز تماس میگیره 

میخواستم ببینم شما تجربه ای داشتین؟ درس ریاضی وفیزیک امیر مسعودی و شیمی ربیعیان رو گرفتم

به نظرتون مجموعه ی خوبی برای ادامه کار هستن؟

عزیزم مشاوره رو نمیدونم 

ولی دی وی دی هایی ک گرفتی فوق العاده است

من خودم ریاضی و فیزیکمو با استاد مسعودی جلو رفتم ... پارسال کلاس عمومی و خصوصی زیاد رفتم ... ولی تدریس هیچکدوم مثل استاد مسعودی نشد 

در مورد ربیعیان ک هر چی بگم کم گفتم ... من الان هر مسئله شیمی رو زیر 30 ثانیه حل میکنم 

من واقعا پیشرفتم دو این درس ها رو ب این دبیر ها مدیونم

عزیزم مشاوره رو نمیدونم  ولی دی وی دی هایی ک گرفتی فوق العاده است من خودم ریاضی و فیزیکمو با ...

جدا؟ خداروشکر عزیزم خواهرم خیلی زرنگه و پر تلاش امسال میره کلاس دهم از الان براش منبع رو تهیه کردم که زودتر شروع به خوندن کنه البته من ففط روش تست هاش رو گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟ خداروشکر عزیزم خواهرم خیلی زرنگه و پر تلاش امسال میره کلاس دهم از الان براش منبع رو تهیه کردم ک ...

آره عزیزم ... خوبه ک زود شروع کرده ... انشالله موفق باشه ... آره فقط روش تست زنی تهیه کنید ... مجموعه های آموزشیشون بی فایده است ... فقط هم همین دو دبیر عالین ... از مجموعه های بقیه دبیر هاشون استفاده نکنین

من حرف اخر میبینم

شنیدم میگن امیر مسعودی خیلی فرمول میده و سره جلسه کنکور ادم بدتر قفل میکنه

ولی تعریف کارشم شنیدم ولی چون خودم ندیدم نمیدونم

تعریف ربیعیان رو هم خیلییی شنیدم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
من حرف اخر میبینم شنیدم میگن امیر مسعودی خیلی فرمول میده و سره جلسه کنکور ادم بدتر قفل میکنه ولی ت ...

اها حرف اخر هم من تعریفشو شنیدم  ماه اینده از منابع حرف اخر هم خریداری میکنم ببینم کدوم بهتره

من حرف اخر میبینم شنیدم میگن امیر مسعودی خیلی فرمول میده و سره جلسه کنکور ادم بدتر قفل میکنه ولی ت ...

ن اتفاقا ... امیر مسعودی اصلا فرمولی درس نمیده ... یه روش میده برا حل همه سوالا

ن اتفاقا ... امیر مسعودی اصلا فرمولی درس نمیده ... یه روش میده برا حل همه سوالا

عه شما تدریسشو دیدی؟؟راضی بودی؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

امیر مسعودی خوب درس میده 

یه کم فرمولاش زیاده اما فیزیکت تقریبا خوب باشه یاد میگیری 

ولی به نظر من به صرفه نیست دی وی دی بگیری 

اگه  تو شهرتون استاد خوب هست برو اونجا 

بهتره که استاد جلوت باشه تا فیلمش 

من پایه دهم کلاس ریاضی رفتم پیش یه معلم خوب طرف معلم تیزهوشان و مدارس برتر بود برای 2 ساعت تدریس 15 تومن میگرفت اما اینا برای 1 ساعت  کمه کمش 25 تومن میگیرند تازه اگه سوالی ، مشکلی داشته باشی میتونی از استاد بپرسی اما توی دی وی دی نه.

اگه می خوای با تدریساشون اشنا بشی میتونی تدریس رایگانشون  رو تو تلویزیون یا سایتشون  ببینی