به دوستم که خیلی اعتماد داشتم گفتم برو طرفمو امتحان کن .اونم بدون اجازه ی من رفته به یکی از دوستاش گفته اینکارو انجام بده ..بعد دیروز سر دراوردم که دوستش و طرف من همش دل میدن و قلوه میگیرن .دیروز به دوستم گفتم این چه کاری بود من از خودت خواستم اینکارو انجام بده ..شاکی میشه با پررویی میگه به من ربطی نداره ..واقعا دیگه نگین فمینیست و این حرفا .تمام بلاهارو ما زنا سر خودمون میاریم ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب اگه سربلند از امتحان بیرون نیومده طرفت چرا ناراحتی باید خوشحال باشی که حالا هرکی که انجام داده
گل گفتی
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
چندوقت پیش فروشگاه کوروش بودیم،یه خانومه داشت با یه خانوم دیگه حرف میزد،اونم خیلی بلند جوری ک همه میشنیدن،میگفت من اگه یه زن جلوم بیفته بمیره اهمیت نمیدم چون زنا ذاتشون خرابه،ارزش ندارن کمکشون کنم...
خنده نداره دوست عزیز .من اعتماد داشتم به دوستم ..در ضمن ناراحتی هم جنس خودت خنده نداره ...زن علیه زن
چی میگی عزیز
من خندم از این گرفته که خودت مقصری و داری تقصیر و گردن دوستت میندازی
دیگه این مدل امتحان کردن و همه فهمیدن از ریشه غلطه
از ناراحتی کسی هم شاد نمیشم چون مشکل و عقده ندارم
موفق باشی
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
این بلاها رو شما سرخودتون میارین انقدر مردا براتون مهمن که میرین امتحانشونم میکنین به فمنیستا چه ربطی داره؟
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
من به دوستم مثل چشام اعتماد داشتم .اون خیانت کرد رفت شماره طرفمو داد به یکی دیگه بدون اجازه کارشون د ...
عزیزم کدوم اعتماد؟
طرف اومده بهت اعتماد کرده شمارشو داده بهت و باهات حرف میزنه الان تو رفتی شمارشو میدی دوستات خب معلومه همچی اتفاقی میوفته.
الان کار هردوتون یکی بوده و هیشکدومم درست نبوده.
لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونمقول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
انقدددر رو مخش رفته و عکس براش فرستاده از حالت های مختلف ..الانم دست بردارش نیس
عزيزم چون ناراحتي اينو ميگي ولي تو اصل موضوع تغييري ايجاد نميكنه. متعهد نبوده. ولي خدا رو شكر كه شناختيش. ارزش نداره خودتو ناراحت كني. اميدوارم خوشبخت بشي گلم ❤️
جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️