2777
2789

به دوستم که خیلی اعتماد داشتم گفتم برو طرفمو امتحان کن .اونم بدون اجازه ی من رفته به یکی از دوستاش گفته اینکارو انجام بده ..بعد دیروز سر دراوردم که دوستش و طرف من همش دل میدن و قلوه میگیرن .دیروز به دوستم گفتم این چه کاری بود من از خودت خواستم اینکارو انجام بده ..شاکی میشه با پررویی میگه به من ربطی نداره ..واقعا دیگه نگین فمینیست و این حرفا .تمام بلاهارو ما زنا سر خودمون میاریم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه از خودت بوده🙄😂

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

فمنیست مفهومش جدات گلم و یه بحث مفصله

ولی بله این رفتار نمونه ای از زنان علیه زنان میشه

ولی چرا همچین کردی خودت

به خودت برمیگرده خودت علیه خودت

ادم چرا باید از این جور امتحانا کنه اونم ب این شیوه غلط 

تازه طرف شما هم متعهد نبوده 

فقط خدا 

خوب كار خودت اشتباه بوده طرفتم اگه آدم خوبي بود پا نميداد! شما فكر كن دوستت امتحانش ميكرد و ايشون پا ميداد چه فرقي ميكنه واقعا؟!؟!؟!!!!

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

اشتباه از خودت بوده چرا کار بد خودتو میندازی گردن زنهای دیگه.

طرفت اگه درست حسابی بود ک دل نمیداد تا قلوه بگیره.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.