2777
2789
عنوان

خواب مرده

207 بازدید | 12 پست

خانما من مادربزرگم تقريبا دو هفته ميشه فوت كرده ،يك بار مامانم خواب ديد مامان بزرگم تو خواب دستاشو مياره جلو نشون ميده ،پريروز داداشمم ميگفت خواب ديدم مامان بزرگم بهش گفتم چيزي ميخاي ؟گفت نه دستاشو نشون داد ،منم ديشب از خوابم يكم يادمه كه پشت دستاشو نشونم ميداد...ميخاستم ببينم تعبيرش كسي ميدونه ؟

لابد میخاد بگه دستام خالیه براش خیرات کنید

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شب پدربزرگم رو خواب دیدم اومده خونمون 

برای مادرم تعریف کردم گفت خیرات میخواد

صلوات زیاد فرستادم به نیتشون 

شب بعدش دوباره اومد به خوابم گفت بسه دخترم هدیه هایی که فرستادی به دستم رسید

بخاطر همین میگم صلوات چون خودم درکش کردم

یاسین بخون قران بخون خیرات بده صدقه از همه ش بهتره هر روز براش صدقه بده هر مشکلی باشه رفع می شه ایشالا خدا بیامرزدشون

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
لابد میخواسته منظورشو بفهمونه یحورایی مادر بزرگ منم فوت کرد تو خواب همه میومد ک فلان جای اتاقم امانت ...

بعدش چی شد...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
من یه شب پدربزرگم رو خواب دیدم اومده خونمون  برای مادرم تعریف کردم گفت خیرات میخواد صلوات زیا ...

جدي؟؟اخه داداشم ميگه گفتم چيزي ميخاي گفت نه ...اخه خودشون ادم خيرات بودن خيلي...الانم براش حلوا درست كردم من پلو دادن

جدي؟؟اخه داداشم ميگه گفتم چيزي ميخاي گفت نه ...اخه خودشون ادم خيرات بودن خيلي...الانم براش حلوا درست ...

روحشون شاد باشه.

غیر از اینکه صدقه خیرات میدید، از خود ایشون هم بخواین که برای کسب روزی براتون دعا کنه.

دست توی خواب کسب وکار یا برادر هست.

ایشون برادری دارن که زنده باشه؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
جدي؟؟اخه داداشم ميگه گفتم چيزي ميخاي گفت نه ...اخه خودشون ادم خيرات بودن خيلي...الانم براش حلوا درست ...

ان شاالله که خیر باشه

اونا دستشون از این دنیا کوتاهه 

ماهم کاری جز این از دستمون برنمیاد 

پس تا میتونیم خیرات بفرستیم 

حتی شده نون خرده برای گنجشکا بریز به نیت رفتگان