2777
2789

فکر کنم شکنندگی اسپرم و نشون میده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ماهم منتظر جواب ازمایشیم..اطلاعی ندارم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم این آزمایش و داده بود یادم نیست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4591792&slug=تایپک-سیل-صلوات-هدیه-به-امام-رضا-تا-روز-میلادش-حاجت-درا-بیاید-انشالله-همه-دست-پر&postId=143368364

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

دی اف ای نیست.دیف درسته شمارش افتراقی.درصد سالم ها ۲۱ که خوب نیس

آزمایش Sdfi.رو برگه که نوشته زیر ۲۵ یعنی خوب.هر چی عدد بیاد پایین بهتره.ولی میخواستم بدونم کسایی که این آزمایشو دادن  از نظر دکتر این عدد چجوریه؟

خدایا شکرت😍❤💋🌷
سلام خانمی شما با دی آف ای۲۱طبیعی باردار شدید؟

دکتر گفت آزمایش عالیه.فقط یک ماه قبل اقدام همسرم جوشانده خرنوب و ژل رویال مصرف کرد.البته چون جواب آزمایش قبلیش مشکل داشت دکتر بهش ویتامین ای و آمپول اچ سی جی هم داده بود. اقدام هم ک کردیم همون ماه اول باردار شدم.الانم ۱۳ هفته ام

خدایا شکرت😍❤💋🌷