2777
2789
عنوان

کیا این ماه برای بارداری اقدام کردن

1111 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من این ماه برای بارداری اقدام کردم ۱۱ روز دیگ موعد پریمه خیلی دلم میخاد بدونم باردارم یا نع بنظرتون اگ ازمایش بدم مشخص میشه؟راسته ک میگن بعد زایمان یا سقط احتمال باردار شدن زیاده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم این ماه اقدامم کلومیفن خوردم و آمپول اچ سی جی یکی دیشب زدم یکی شب قبل ولی فقط تونستم شب آمپول اولی اقدام کنم دیشب نشد خیلی ناراحتم😔😭

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

وای من این ماه میخاستم  اقدام کنم دیروز هفتم پریودم بودم رفتم حموم پاک شدم 

انگار ازم ترشح های چسبناک اومد انگار تخمک گزاریم بود ولی اقدام نکردم 😭😭

اخه مگه میشه فردایی پریود تخمک گزاری شه 

دوفاستون و متفورمین میخورم 

انگار رحمم بازه 

الانم هنوز همین حسو دارم

سلام عزیزم منم این ماه اقدامم کلومیفن خوردم و آمپول اچ سی جی یکی دیشب زدم یکی شب قبل ولی فقط تونستم ...

انشالله عزیزم اگ خدا بخاد با همون ی بار اقدام باردار میشی عزیزم ناامید نشوو اگ تا موعد پریت هنوز وقت هس باز اقدام کن

انشالله عزیزم اگ خدا بخاد با همون ی بار اقدام باردار میشی عزیزم ناامید نشوو اگ تا موعد پریت هنوز وقت ...

انشاءالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه⁦❤️⁩😘 آخه دکترم گفت شب۱۴و۱۵و۱۶پریود اقدام کن امروز۱۵پریودم شوهرمم سرکاره نمیشه اقدام کنم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
وای من این ماه میخاستم  اقدام کنم دیروز هفتم پریودم بودم رفتم حموم پاک شدم  انگار ازم ترش ...

مگه تخمک گذاری دقیق بعد از پریود نمیشه؟؟؟

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

منم این ماه اقدام بودم اابته من نزدیک ۶ ساله که منتظرم ، ۴ تا بارداری ناموفق داشتم 

این ماه یه ماه پر استرس و پر کاری بود که اصلا فکر نمی کردم بهش ، کلا هیچ اقدامی سر تایمش نبود ، داروهامو پس و پیش خوردم ولی در کمال ناباوری ۴ شنبه آزمایشم مثبت شد.

انشاالله همتون این ماه نتیجه بگیرید ، برای منم دعا کنید این دفعه خدا بهم یه بچه سالم بده و مثل قبلیا نشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
واییی منم اینجوری بودم دوماه اقدام بودم ماه سوم کلا بیخیال شدم و ناامید وقتی بی بی چکم مثبت شد یه حا ...

الهییییی مبارکه عزیزم انشالله قسمت من و همه اونایی ک منتظر نی نین

وای من این ماه میخاستم  اقدام کنم دیروز هفتم پریودم بودم رفتم حموم پاک شدم  انگار ازم ترش ...

عزیزم فک کنم این ترشحا بعد اینک پاک شدی طبیعی باشع اخ شنیدم چن روز قبل و بعد پریودی طبیعیع