2777
2789
عنوان

حقوق حیوانات در اسلام .

148 بازدید | 7 پست

فردی اگر بی دلیل حیوانی را اذیت کند ،ایمان در قلب آن شخص ذوب میشود .

*میری دستشویی مورچه هارو اذیت میکنی 

*با تفنگ ساچمه ای گنجشک میزنی 

*گربه هارو اذیت میکنی و میترسونی و ...

۲_شکار حیوانات برای تفریح و بدون احتیاج حرام است ‌

۳_خداوند لعنت کند کسی را که یال و دم اسب را قطع کند .

۴_جایز نیست کسی که حیوانی را در مقابل حیوان دیگر ذبح کند.پیامبر رحمت (ص)

۵_هرکس گنجشکی را به ناحق بکشد خداوند د روز قیامت از اوسوال میکند ‌

۶_پیامبر نهی فرمودند از قتل هرموجودی که روح دارد مگر آنکه برای آن کار جوازی باشد ‌

۷_پیامبر میفرمایند در معراج زنی را دیدم که غدابش میدهند علت عداب را پرسیدم و گفتند که گربه ای را بسته بود و به او آب و غذا نمیداد تا به هلاکت رسید و این عذاب به سبب آن است .

۸_در احکام فقهی و دینی ما آمده که اگر بخواهی حیوانی رو پانسمان کنی و مواد و وسایل پانسمانت غصبی باشه اشکالی نداره باید اون حیوون رو پانسمان کنی و مداواش کنی .

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

👌👌

هوا خیلی گرمه

لطفا تو سطل های ماست که میخواهید بندازید دور

آب پر کنید بزارید گوشه پیاده رو

گربه ها و کلاغ ها و گنجشکها تشنه ان

اگه بیرون از شهر میرید هم تو جاده اگه تونستید آب بزارید برای سگها

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال جدی. کشتن سوسک بده؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
پس اين سگارو كه شهردارى با تير زد حكمش چيه؟؟؟

اون جوجه ها که برداشتن زنده زنده دفنشون کردن😔

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄