2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

487 بازدید | 27 پست

با این شوهر بیخیال من چیکار کنم واقعا انگشتای پاش در رفته نمیره جاش بندازن عفونتم کرده پاش😣هی میگه خودش خوب میشه

دندونش و نمیره بکنه که میترسه

همش به فکر کار کردنه بگی صبح تا شب کار کن میگه باشه ولی اصلا به خودش اهمیت نمیده

من چیکارکنم😭😭همش غصه میخورم

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐

اینطوریشو دیگه ندیده بودم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد چطور تحمل میکنه😐😓

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

وای خب به هر راهی شده برای پاش مجبورشون کن خطرناک نباشه 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

شوهر منم اینجوره.اصلا ب خودش اهمیت نمیده چند ساله کلیه هاشو ...درد میکردن اهمیت نمی داد تا این ک عفونت رد ب بیضه هاش کارش رسید ب تخلیه بیضیه

وعده های تو اشک شد.....از چشم ترم ریخت🥀
وای خب به هر راهی شده برای پاش مجبورشون کن خطرناک نباشه 

امروز مجبورم به یه بهانه باهاش برم بیرون بکشونمش بره پاشو گچ بگیرن

جواب نداد میشینم وسط خیابون گریه میکنم😐

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
امروز مجبورم به یه بهانه باهاش برم بیرون بکشونمش بره پاشو گچ بگیرن جواب نداد میشینم وسط خیابون گریه ...

اره مجبورشون کن. بعضی وقتا ی چیز کوچیک با سهل انگاری به ی مشکل بزرگ تبدیل میشه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
درد مشترک...من خودم خیلی خوشکل و خوشتیپم ولی شوهرم که به خودش نمیرسه اصلا باهم جور در نمیایم واقعا ب ...

خواهرم‌مگه اول ندیدیش😕😕

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.