2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم توی کرونا ؟

1574 بازدید | 81 پست

سلام نازنین هام .. 

من 27 سالمه و نزدیک 1 ساله که عقدم .. 

ما قرار بود عروسیمون تو تیر باشه که به خاطر کرونا کنسل شدش .. 

از یه طرفی ام میگن که کرونا تا 2 الی 5 سال دیگه م هست .. 

نمیدونم چکنم.. از طرفی دلم میخواست عروس بشم و عروسی بگیرم .. از طرفی ام میترسم مهمونا کرونا 

بگیرن..

مامان بابای خودمم راضی نیستن که عروسی بگیریم .. منم برام فرقی نمیکنه ولی خب بدمم نمیاد لباس عروس بپوشم ..

از طرفی ام شوهرمم بم دست نزده همش میگه شب زفاف و اینا مهمه و خانواده شم میگن صبر کنیم و کلا برای خانواده ش عروسی خیلی مهمه .. 

به نظرتون عروسی گرفتن تو کرونا بده ؟ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه خاهشششششش میکنمممممممممم نهههههههه

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

به ریسکش نمیارزه شاید دور از جون خودت کرونا گرفتی صبر کن فعلا

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
۲ تا ۵ ساااااال؟؟؟؟

شایدم بیشتر 10 سال

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

شراط سختیه.بالاخره یکبار تو زندگیتون اتفاق میوفته.

از طرفی کرونا هم خطرناکه.انشااله هر چی به صلاحتونه 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.