2777
2789

این کارشون قانونیه؟ من قبلا از بانک ملی وام گرفتم نه هیچوقت زنگ زدن نه پول برداشت کردن

ولی ملت دم به دقیقه زنگ میزنن با اینکه فقط یه قسط عقبم! تا پول می‌ره حسابم هم خودشون برداشت میکنن

آره قانونیه

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا جاییکه می دونم تو فرم ها پر می کنی می خوای خودشون بردارن یا خودت اقساط رو پرداخت می کنی

اما بانک ها قسطت عقب بیفته هر کاری می تونن بکنن حتی برداشت از حساب ضامنین کاری هم نمی تونی بکنی والا

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

حالا شما از حساب خودتون برمیدارن به هرحال باید پرداخت کنید اول و اخر ، ما که ضمانت کردیم چند نفر رو قشنگ پول رو برمیدارن و در صورت کسر موجودی مسدود میکنن حساب مارو 🥴🥴🥴

سلام😊 

بله ما از بانک ملی وام گرفته بودیم دستمون خیلی تنگ بود و 3تا قسطشو نداده بودیم و از همه جا بیخبر یکی قرار بود برامون پول واریز کنه تا پولو واریز کرد بانک درجا پولو کم کرد 😨منو شوهرم هنگ کرده بودیم چون اون پولو خیلی احتیاج داشتیم😢

من تا جاییکه می دونم تو فرم ها پر می کنی می خوای خودشون بردارن یا خودت اقساط رو پرداخت می کنی اما ب ...

برا ضامنا باید سه ماه عقب بیفته تا حسابشونو ببندند یا برداشت کنن

ولی این زنگ زدنشون خیلی رو اعصابه

وگرنه ما ک باید بدیم پولو

اره منم ملته اعصابمو خورد کرده یه قسط عقب بودم جلو حسابمو بستن

ملت از همه جا بدتره

من قرار بود قسطامون سه ماه بیفته عقب بخاطر کورونا

حتی برگه دستورالعملش هم بود

بعد هی میگفتن که نرم افزارش رو ندادن بهمون و هر روزم زنگ پشت زنگ ک قسطاتو بده

ملت از همه جا بدتره من قرار بود قسطامون سه ماه بیفته عقب بخاطر کورونا حتی برگه دستورالعملش هم بود ...

اره واقعا جلو حسابمم باز نمیکنن من با یه بچه کوچیک چجوری برم بانک اخه؟؟شوهرمم ک نمیشه بجا من بره

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
بله ما از بانک ملی وام گرفته بودیم دستمون خیلی تنگ بود و 3تا قسطشو نداده بودیم و از همه جا بیخبر یکی ...

اوه اوه چقد بد

من ک حسابمو خالی کردم دیگه بی استفاده س فقط برا قسطا پول میریزم توش

ولی بانک ملی اینجا برداشت نمیکنه 

اوه اوه چقد بد من ک حسابمو خالی کردم دیگه بی استفاده س فقط برا قسطا پول میریزم توش ولی بانک ملی ای ...

من وام ازدواجم ملت بود یکم دیر کرد داشتم به خونمون که هیچ به ضامنامونم زنگ میزد