2777
2789
عنوان

عاشق كسي شدن كه بهش هيچ حسي نداري

211 بازدید | 25 پست

ادم ميتونه همه تلاشش رو بكنه تا كسي رو كه حسي بهش نداره دوس داشته باشه؟ براي ازدواج.

همچين چيزي ممكنه؟ كسي همچين تجربه اي داره؟ طرف مقابلم خيلي ادم خوبي باشه...

من بارها باهاش وقت هم گذروندم اما هنوز هيچ حسي ندارم! ميخوام ببينم واقعا ميشه....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن زورکی نمیشه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اره میشه

من ازدواج سنتی داشتم همسرم واقعا دوستم داشت ولی من صرفن بخاطر موقعیتش و اخلاقش باهاش ازدواج کردم البته ازش بدمم نمیومد 

الان واقعن جذبش شدم

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
زمان قدیم تا سفره عقد شوهرشونو نمیدیدن و یه ماه بعد عاشقش بودن پس میشه

خب زن زمان قديم فرق داره با ما!! داريم راجع به خانومي كه درس ميخونه و شاغل ه و تو اجتماع و دنياي امروز حرف ميزنيم!

اره میشه من ازدواج سنتی داشتم همسرم واقعا دوستم داشت ولی من صرفن بخاطر موقعیتش و اخلاقش باهاش ازدوا ...

🤔 نميدونم مثلا تلاش يا كار خاصي كردي؟:)) چون من واقعا با وجود اينكه هيچ مشكلي وجود نداره اصلا تمايلي بهش ندارم!:/

منم همين حس رو دارم!! ولي همه هي ميگن حيفه و فلان!! بيشتر هم بخاطر اينكه اقا خيلي با اخلاق و با محبت ...

میدونی اخه ملاک ادما فرق میکنه

تو اگه ملاکت عشقه اذیت میشی درآینده ولی شاید یکی دیگه ملاکش چیزدیگه ای باشه و واقعا هم خوشبخت بشه با ایشون

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب زن زمان قديم فرق داره با ما!! داريم راجع به خانومي كه درس ميخونه و شاغل ه و تو اجتماع و دنياي امر ...

اینی که گفتم کلی بود بدون جزئیات و اخلاقیات یه خانوم ...شاید باز شما بگی هرکسی یه اخلاقی داره ولی الانم هستن ازدواجای سنتی که قبلش حسی بهم نداشتن 

اینا که میگی بهانس شما میخای جوابی که دوس داری بشنوی که نه هست 😂

🤔 نميدونم مثلا تلاش يا كار خاصي كردي؟:)) چون من واقعا با وجود اينكه هيچ مشكلي وجود نداره اصلا تمايل ...

وقتی تو زندگی آرامش و آسایش داشته باشی خود بخود جذابش میشی 

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
زمان قدیم تا سفره عقد شوهرشونو نمیدیدن و یه ماه بعد عاشقش بودن پس میشه

ببخشید ولی همچین زنی تو قدیم هیچ تصوری از عشق و عاشقی نداشته اکثرا بخاطر اسم شوهر ک رو اون مرد میذاشتن وظیفه ی خودشون میدیدن بعضی کارا و رفتارارو داشته باشن هیچ پیش زمینه ای نبوده ک زنم میتونه عاشق بشه منطقشون این بود ک زن باید عاشق شوهرش باشه فقط پ این دلیل نمیشه...البته استثناهم وجود داره همه جا

اینی که گفتم کلی بود بدون جزئیات و اخلاقیات یه خانوم ...شاید باز شما بگی هرکسی یه اخلاقی داره ولی ال ...

اها! ممنون كه با دو جمله من رو اناليز كردي. روز خوش

میدونی اخه ملاک ادما فرق میکنه تو اگه ملاکت عشقه اذیت میشی درآینده ولی شاید یکی دیگه ملاکش چیزدیگه ...

من واقعا ملاكم عشق ه...  ولي از طرفي انگار به مهربوني و محبت اين ادم هم طمع ميكنم! صادقانه گفتم:)  نميدونم همش ٥٠،٥٠ ميمونم... نميتونم قاطع باشم.

موردهاي ديگه اندازه اينكه با اخلاق و همه چي تموم نبودن، راحت ميگفتم نه و تموم...

ببخشید ولی همچین زنی تو قدیم هیچ تصوری از عشق و عاشقی نداشته اکثرا بخاطر اسم شوهر ک رو اون مرد میذاش ...

اره دقيقا! من روزي با صد مدل مرد طرفم تو اطرافم... قائدتا خب ديد و سلايقم با مامان بزرگم فرق داره. ولي احتمالا سوالم رو اول درست نگفتم، زن امروزي كه بيرون باشه و تو اجتماعم ميتونه به مرور تو وجودش احساس ايجاد شه... اونم ادمي مثل من كه سخت گير و سخت دل بنده:))