2777
2789

خيلي ناراحتم بچه ها

يك خانواده شوهر سرد و بي روحي دارم. از همون روز اول بعد عروسي بي محلي هاشون شروع شد. به خدا سر هيچي. يكي از خواهر شوهرهام همون روزهاي اول بدون اينكه من اصلا باهاش حرف زدن باشم زنگ زد بهم و شروع كرد به فحاشي. 

من از نظر خانواده و تحصيلات از اونها خيلي سر تر هستم و قيافه خيلي خوبي دارم. البته از نظر ديگران.....

ولي فكر نميكردم اينها براشون مهم باشه و فكر ميكردم باعث افتخارشون هم هست.

من خارج هستم و وقتي ايران ميرم انگار اصلا وجود ندارم. اولا تو اين مدت كه اينجا بودم دريغ از يك تلفن . به شوهرم اگر زنگ بزنن و من پيشش باشم يك چند كلمه اي حرف ميزنيد خيلي هم رسمي.

ايران هم ميام شايد يكبار ببينمشون اونم خيلي سرد و خشك.

شما هم خانواده شوهرتون انقدر سرد و بي عاطفه هستند؟

باور ميكنيد كه تا حالًا حتي تلفني با دخترم كه ١٠ سالش هست حرف نزدند؟

خيلي دلم گرفته كه قسمتم اين خانواده هست.

من دكتر هستم و خواهر شوهر عوضي من برام پيام زده دكتر شعور نمياره و شعور به مدرك نيست. فقط هم براي اينكه به شوهرم پيام زده بوده حال و احوال و شوهرم جوابش رو نداده بوده و از چشم من لابد ديده.

اگر هر چي از بديشون بگم باور نميكنيد. شايد فقط تو فيلمها باشه.

الان منم اصلا بهشون تماس نميگيرم . مثل خودشون شدم ولي دلم خيلي گرفته. 

أوايل انقدر كادو ميفرستادم و به مناسبتها زنگ ميزدم. مثلا براي تشكر كادو به شوهرم پيام ميدادند و تشكر ميكردند.

باور میشه گلم چون من دوتا بچه دارم الان عموها و زن عموها ببینن نمیشناسن راهش اینه خیالت نباشه بگو جهنم مهم خودم و همسرم هستیم و والسلام

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم،خودتو ناراحت نکن....

به نظر من شمام بهشون بی محلی کن،خداروشکر نزدیکشونم که نیستی که همش باهاشون رو در رو بشی

خداروشکر چیزی کم نداری که نیاز به اونها داشته باشی

اگه واقعا خارج از كشوري چ حرصيه ميخوري پس ماها كه ايرانيم و با مادرشوهر سرد و بي روح تو ي ساختمون چ ...

بي محلي خيلي سخته. از اين ناراحتم كه بچم اصلا انگار عمه و عمو نداره. اصلا نميدونه شوهر من چند تا خواهر و برادر داره

ولشون کن بابا ایرانم نیستی که دم به دیقه ببینیشونو حرص بخوری.از حرص و حسودیشونه.زندگیتو بکن و خوش باش

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏