دوستان من نذر کردم اگه بچه م پسر شد اسمشو بزارم محمد علیسا ک شکر خدا پسرم شد ولی الان خانواده م شدیدا ناراحتن میگن ما دوس نداریم راستش خودمم از اسمای دو سیلابی خوشم نیومد نمیدونم چی شد یهو از دهنم دراومد این نذر رو کردم میشه کمکم کنید اینکه اگه اسم دیگه ای انتخاب کنم خدا قهرش میگیره؟از القاب حضرت علی ایلیا رو هم دوس دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم نذر کردم محمدعلی بزارم وهمونم میزارم ان شاءالله
به نذرت عمل کن حتما
مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید، کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
عزیزم من دوست ندارم ناراحتت کنم و انتخاب اسم بچت مربوط ب خودته ولی چون هنوز نزاشتی اینو بگم علیسا تو مدرسه صداش میکنن آلیسا بچت سرخورده میشه..محمد رو بزار با یه چی دیگ مثلا محمدمتین،محمدامین،محمدسبحان یا محمدیاسین،محمدصدرا و...
سلام اسی...منم مثل َشما نذراسممحمدکردم حتی پسرم یه روز قبل تولدحضرت علی به دنیا اومد گفتن بزار امیرعلی ولی گفتم محمد باشه...انقد اسم شمردیم آخرش محمدپارسا شد