2777
2789
عنوان

نذر اسم محمد برای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نذر کردم محمدعلی بزارم وهمونم میزارم ان شاءالله

به نذرت عمل کن حتما

مامانای مهربون خاله های عزیز ممنون میشم پیج من وپسرمو   تو ای ن س ت ا دنبال کنید وپست هامونو لایک کنید،  کلی عکس ماهگرد وتم مناسبتی  خوشگل داریم...🍭 راستی آموزشم میدم توپیجم این آی دی پیجمه البته عدد رو به انگلیسی بایدوارد کنید اینجا فارسی نوشته میشهnazanin_lifestyle88
منم عاشق ایلیا هستم تا ۴۰ سعی کن محمد صداش کنی ولی بعدش یه اسم معنوی مثل همین ایلیا یا از اسامی دیگه ...

انگار داری خدارو نعوذبالله گول میزنی که خدایا بیا تا ۴۰ روز من گفتم.باور کن خدا همه کار میتونه بکنه اتفاقای بدی میوفته دیدم که میگم

عجب ادمایی ما هستیم تا نذرمون ادا میشه میزنیم زیر قولامون واقعا که...من خیلیارو شنیدم نذر کردن اگه ب ...

اتفاقا منم مثل شما فک میکنم متاسفانه ناراحتی خانواده م رو ک دیدم از تصمیمم دلشون گرفت یکم مردد شدم گفتم بیام باهاتون مشورت کنم

انگار داری خدارو نعوذبالله گول میزنی که خدایا بیا تا ۴۰ روز من گفتم.باور کن خدا همه کار میتونه بکنه ...

اره خب من قشنگ نذر کردم محمد علیسا حتی به خدا گفتم علیسا صداش میزنم به من ان تی گفته بود دختره 

خدا بهم هدیه داد پسرمو

عزیزم من دوست ندارم ناراحتت کنم و انتخاب اسم بچت مربوط ب خودته ولی چون هنوز نزاشتی اینو بگم علیسا تو مدرسه صداش میکنن آلیسا بچت سرخورده میشه..محمد رو بزار با یه چی دیگ مثلا محمدمتین،محمدامین،محمدسبحان یا محمدیاسین،محمدصدرا و...

اره خب من قشنگ نذر کردم محمد علیسا حتی به خدا گفتم علیسا صداش میزنم به من ان تی گفته بود دختره  ...

انتی گفته دختره نذر کردی پسر شده؟خب واقعا باید بزاری چرا میزنی زیر قولت 

سلام اسی...منم مثل َشما نذراسم‌محمدکردم حتی پسرم یه روز قبل تولدحضرت علی به دنیا اومد گفتن بزار امیرعلی ولی گفتم محمد باشه...انقد اسم شمردیم آخرش محمدپارسا شد

شماهم اسمای قشنگی پیدا میکنی

محمدصدرا هم خوبه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...