2777
2789
خدا به همه کمک کنه به من هم انشاءالله

عزیزم خدا رحمان و رحیمه ناامید نشو . 

منم روزهای سخت داشتم . و البته آلان با این گرونی خیلیا همینجورین.  از خدا بخواه کمکت کنه 

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قشنگ گفتیدبانو من ههم بیست ساله ازدواج کردم اوضاع مالی خیلی خوب یک دفعه همه چی خراب شد

عزیزم....

با گوشت و پوستم میفهمم چی میگید،بارها تجربه کردم،نمیدونم در چه وضعیتی هستین،اما شاید پس انداز داشته باشید که سرمایه گذاری کنید،با مقدار کم شروع به فروش خانگی محصولات کم سود کنید،پیج فروش بزنید،مثل فروش غذاهای خانگی،لوازم ارایشی،یا حتی کار دست مثل بافت گلدوزی و.....

عزیزم خدا رحمان و رحیمه ناامید نشو .  منم روزهای سخت داشتم . و البه آلان با این گرونی خیلیا هم ...

تنهامغتنهام  غریبیممبا کسی که اشناستدرد ددل میکنم همسرم رو شماتت میکنن و متهم به بی عرضگی

خدای مهربونم ممنونم که هیچ وقت تنهام نمیزاری
عزیزم.... با گوشت و پوستم میفهمم چی میگید،بارها تجربه کردم،نمیدونم در چه وضعیتی هستین،اما شاید پس ا ...

من همیشه راحت زندگی کردم همسرم همینطور هیچ کاری بلد نیستیم

تنهامغتنهام  غریبیممبا کسی که اشناستدرد ددل میکنم همسرم رو شماتت میکنن و متهم به بی عرضگی

انشاءالله بحق حضرت علی مشکلتون حل شه و خدا یه فرجی به حالتون کنه که همسرت سربلند شه . 

کسی از نزدیکانم چندی پیش تعریف کرد که تو بحران مالی حتی ظرف ها و لباس هایی که کمتر مصرف میکرده رو تو این پیج ها فروخته و حتی نماز و قران استیجاری میخونده،راستش کلی تو فکر رفتم که چقدر راههای فراوون هست،من تا قبل صحبت های این خانم اصلا نمیدونستم چنین راهی هم ممکنه،منظورم اینه که از تجربه دیگران میشه ایده گرفت

عزیزم.... با گوشت و پوستم میفهمم چی میگید،بارها تجربه کردم،نمیدونم در چه وضعیتی هستین،اما شاید پس ا ...

سرمایه کمی داریم ولی راهی بلد نیستیم

کسی از نزدیکانم چندی پیش تعریف کرد که تو بحران مالی حتی ظرف ها و لباس هایی که کمتر مصرف میکرده رو تو ...

حتما همینطور هست ممنونم

انشاءالله بحق حضرت علی مشکلتون حل شه و خدا یه فرجی به حالتون کنه که همسرت سربلند شه . 

چقدر شما مهربونیدممنونم اگه همسرم ببرگرده سرکارش انشاءالله مشکلمون حل میشه

من همیشه راحت زندگی کردم همسرم همینطور هیچ کاری بلد نیستیم

قربونت،یه زن قوی خیلی زود راه حل رو پیدا میکنه،نا امید نباشید خواهر عزیزم،حتما شدنیه،حتی اگر کاری بلد نیستین میتونید از الان بع بعد یاد بگیرید

دوره های فنی حرفه ای رایگانن،مثلا چرم دوزی،روبان دوزی و...... البته دقیق نمیدونم رشته های فعالش چین ...

فقط نا امید نشید که سلاح شیطانه

قربونت،یه زن قوی خیلی زود راه حل رو پیدا میکنه،نا امید نباشید خواهر عزیزم،حتما شدنیه،حتی اگر کاری بل ...

ممنونم حتما یه راهی پیدا میکنم به امید خدا

چقدر شما مهربونیدممنونم اگه همسرم ببرگرده سرکارش انشاءالله مشکلمون حل میشه

ما عید حال شما رو داشتیم همسرم بیکار شد بخاطر کرونا. ولادت امام زمان خیلییییبییییییی صداش زدم یهو همه چی تغییر  کرد بخدا یه جوری شد از قبل کرونا هم بهتر شد انگشت به دهن موندیم خدا خیلییییبییییییی بزرگه 

اخی بگردم حکایت سعدی هست که میگه  بازرگانی را هزار دینار خسارت افتاد. پسر را گفت: نباید که ا ...

حرفاتوگزاشتیدبرام دگزاشتید یزم مرسی که وقت گزاشتیدعا کنید از این امتحان سربلند بیرون بیایم