2777
2789
عنوان

اگه کفتر بودین روی سر کی...؟

176 بازدید | 22 پست

اگه کبوتر بودین کله مبارک چه کسی را مورد عنایت قرار می‌دادین؟ میتونین سلبرتی ها یا آدمای معروف و بگین یا دور و بریاتون...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی ک تو تاپیک آخرم گفتم😐😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ندایاسی😐😖

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

روسر شوهر خواهرم اسهال میزدم

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ندایاسی😐😖

آخ واقعا البته اون فیلم میگیره می‌ذاره که معروفتر بشه....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...