2777
2789
عنوان

به خیاط بد قول چی بگم

318 بازدید | 16 پست

سلام من 18خرداد لباس دادم بهش بدوزه گفت 31 خرداد تحویل میدم 

تاکیدم کردم خیلی زود میخوام 

دیدم 31 خبری ازش نشد زنگ زدم گفتم 4 روز دیگه زنگ میزنم بیای پرو 

تا الان خبری ازش نشده 

این شکلی بهش پیام بدم بده از نظر شما بده 

سلام خسته نباشید 

میخواستم ببینم اگه هنوز پارچه امو برش نزدید دیگه نزنید چون تصمیم گرفتم بدم جایی دیگه برام بدوزه ک زودتر تحویل بده لباس و ☺️ اگرم برش زدید ک پس زودتر حاظرش کنید چون گفتم ک نیازش دارم اگر نداشتم ک آنقدر پیگیر نمیشدم خانم محترم 😑

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بزنگ بش

زنگ میزنم میپیچونه یا دخترش جواب میده میگه مامانم نیست 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

زن بزن فحش خوار مادر بش بده 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

با اجازه اسی ب تاپیک آخر منم بیاین بگین چیکار کنم... ینی واقعا گند زدم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
فک کنم بلایی سر پارچت اومده 

نه نمیدونم چیکار داره میکنه پارچه خواهر مادر بزرگم دستش هنوز به هیچ کدومشون زنگ نزده با اینکه اونا زودتر از من دادن مامان بزرگم نزدیک 8 روز پیش رفته پرو 

زنگ میزنم میپیچونه یا دخترش جواب میده میگه مامانم نیست 

به نظر من فقط بگو  

پارچه رو برش نزن  ممنون  امروز مثلا عصر یا فردا میام دنبالش 

نگو اگه برش  زدی  میام چون ممکنه بازم دروغ بگه  بهت

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘