2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟😐🤦‍♀️

74 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من نمیدونم چرا مامانم و بابام ولی بیشتر مامانم کلا با من مخالفن...حتی مخالف نظرات مثبتی هستن که دیگران راجع بهم میگن😐

مثلا تعریف از خود نباشه تو فامیل من به عنوان یه دختر خیلی خانوم و با ویژگی های خوب زبانزدم...اما مامان و بابام مخالفن میگن نه اونام تو ذهنشون یه چیز دیگه میشناسنت نه چیزی که میگن 

یا مثلا من عاشق یه رشته و شغلی هستم که میخوام بهش برسم...بارها شده خیلیااا بهم گفتن اصلا تو ساخته شدی برای این کار سراغ کار دیگه ای نرو اما مامانم میگه تو اصلا به درد این کار نمیخوری

یا مثلا همه میگن تو بیشتر از سنت میفهمی و رفتار میکنی اما مامانم میگه تو هنوز بچه ای عقلت نمیرسه

یا اینکه یه دوست خیلی خوب دارم که مثل خواهرمه و هر کسی این دوستمو میشناسه ازش خوشش میاد اما مامانم میگه از وقتی با اون دوست شدی فلان ویژگی بدو پیدا کردی...در صورتی که خیلی از ویژگی هایی که میگه رو حتی اگر من داشته باشم از اون دوستم نگرفتم چون اون حتی یه ذره هم اون اخلاقو که مامانم میگه من ازش گرفتم نداره

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانه دیگه ‌ هرچی هم که بگه و مخالف حرف تو باشه دوستت داره شدید ،خیلی خودتو درگیر نکن پدر مادر زنده ...

اون که بله ان شالله همه پدر و مادر ها سلامت باشن...منم عاشقشم...فقط دلیل این حرفا و مخالفتاشو نمیفهمم😂

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من مادرم هرچی که میگه حتی اگه فکر میکنم که داره اشتباه میگه انجام میدم‌ ،اصلا نمیتونم باهاش مخالفت ک ...

خدا سایشونو حفظ کنه

منم مخالفت نمیکنم..در واقع مامانم با من مخالفت میکنه وگرنه من که مشکلی ندارم 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍