کسی بوده بچه اش اسهال باشه و بخاطر دندونش باشه... من همه کار کردم آزمایشاش خوبه و مشکلی نداره اما اسهالش خوب نمیشه دکترش میگه طبیعیه... ۵بار الان.. بچه ام لاغر شده تو رو خدا کمک کنید ۶ماهشه
میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
[QUOTE=143393380]پسر من ۳ ماه بود اسهال بود روزی ۱۵بار جاشو عوض میکردم بردم دکتر ۸روز بستری شد و خوب شد[/QUOTروزی ۵باره تب اینام نداره نمیدونم چیکار کنم از صبح بلند میشه فقط دارو میدم بهش
میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...