2777
2789
عنوان

مامانای مهربون یه لحظه...

127 بازدید | 25 پست

کسی بوده بچه اش اسهال باشه و بخاطر دندونش باشه... من همه کار کردم آزمایشاش خوبه و مشکلی نداره اما اسهالش خوب نمیشه دکترش میگه طبیعیه... ۵بار الان.. بچه ام لاغر شده تو رو خدا کمک کنید ۶ماهشه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بله من از دیروز دخترم اسهال شد امروز فهمیدم قاشق صدا میده به دندونش

البته یه مدتی بود بی قرار بود احتمال میدادم در حال دندون درآوردن باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه بهش کته ماست بدی؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
بله من از دیروز دخترم اسهال شد امروز فهمیدم قاشق صدا میده البته یه مدتی بود بی قرار بود احتمال میدا ...

دختر من بیشتر از یک ماهه اینجوریه ۳تا دکتر بردم ۲بار ازمایش ولی خوب نمیشه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

۶ماهش شده میتوتی سرلاک شروع کنی براش، سرلاک معده بچه رو سفت میکنه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
۶ماهش شده میتوتی سرلاک شروع کنی براش، سرلاک معده بچه رو سفت میکنه

فرنی حریره بادوم میدم بهش 

[QUOTE=143393380]پسر من ۳ ماه بود اسهال بود روزی ۱۵بار جاشو عوض میکردم بردم دکتر ۸روز بستری شد و خوب شد[/QUOTروزی ۵باره تب اینام نداره نمیدونم چیکار کنم از صبح بلند میشه فقط دارو میدم بهش