2777
2789

برو از دفترخونه ای که عقد کردین بپرس برای شناسنامه هم که باید بری درخواست بدی به ثبت احوال

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شناسنامه که باید بری ثبت احوال,المثنی بگیری,برای عقدنامه هم برو اون محضر که عقد کردین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
چرا نشه... اگه از طریق همون محضر خونه هم اقدام کنی واسه مهریه زودتر از دادگاه رفتن مهریتو میگیری

هزینشم زیاد نیست ولی ی کم طول میکشه مثلا 3روز تا ی هفته

منو حال دلم💖
سلام عزیز دلم خداروشکر خوبیم نه فعلا هوا آرومه.... مرسی ب یادم بودی

خیلی به یادت بودم گلی سر میزدم مدام ؛ الهی شکر امیدوارم همه چیز عاااالی بشه ⁦♥️⁩

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩