2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم بهم شک کنه

2011 بازدید | 67 پست

از من خیلی مطمئنه و میدونه هیچ کاری نمیکنم.هرجاهم که باشم یا برم.

میخوام  یه کار کنم بیشتر بهم توجه کنه.

اصلا هیچوقت بهم زنگ نمیرنه.هیج جا.

کلا حس حسادت نداره

می دانم که روزهای خوبی در راه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا منو بخور 

من ازشک های الکی شوهرم گریه میکنم نمیزاره جایی برم تنهاییی اونقت تو میگی چیکار کنم شک کنه؟

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

خدا بهت یه عقلی بده دیوانه ای واسه چی میخوایی حساس بشه 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام

با دست خودت خودتو بدبخت کن

بیکاریااا... ملت از بی کاری دیگه نمیدونن چ کار کنن

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

یکی هم ک‌زندگیش خوبه خودش میخاد برینه تو زندگی خودش

ای خداااا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

با خطه ناشناس بهش پی ام بده خودتو مرد جا بزن و بگو من قبل از ازدواجتون عاشقه زنت بودم و الان با کلی دردسر شمارتو پیداکردم و هنوزم عاشقه زنتم و فلان😂

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍