2777
2789

پریودیم خیلی عقب افتاده بود حامله هم نبودم انقدر گرمیجات خوردم تا بالاخره پریود شدم ولی همراه باهاش گونه ی سمت چپ صورتم ۵ تا جوش بزرگ و چرکی زده😭😭😭😭خیلی ناراحتم ۱۶ ام تولدمه نمیخوام جوش داشته باشم😭😭😭فکر کنم اخرین بار که جوش اینجوری زدم سوم راهنمایی بوده دیگه بعد اون جوش نداشتم فقط موقع پریودی یکی دو تا جوش خیلی ریز میزدم که معلوم نبود ولی الان بخاطر گرمی هایی که خوردم یه سمت صورتم پر شده جوش چرکی توروخدا اگه راه حلی دارید که درمان بشه یا کمتر بشه بگید لااقل تا ۱۶ کوچیک بشن 😭😭😭

ماست بزن هر روزی روزی یه ربع تا بیس دقیقه دستکاریم نکن ماست سریع جوشا رو میبره من امتحان کردم

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.