2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواه میکنم کسایی که اطلاعاتی دارند یا  توی کار لپ تاپ هستند راهنمایی کنند با بدختی این پول را پ ...

اگه نیاز فوری داری به لپ تاپ بخر

اگر ک نه بذارش تو بورس 

از همین عرضه اولیه ها بخر تا بعد بتونی با سود پولت لپ‌تاپ بخری تا آخر سال

اگه نیاز فوری داری به لپ تاپ بخر اگر ک نه بذارش تو بورس  از همین عرضه اولیه ها بخر تا بعد بتو ...

توی دو هفته قیمت لپ تاپ بین دو الس سه میلیون افزایش پیدا کرده. بورس اینقد ود دهی داره. نگران اینم همینطور قیمت بالا بره و نتونم بخرم اصلا

............

اگه نیاز فوری داری به لپ تاپ بخر اگر ک نه بذارش تو بورس  از همین عرضه اولیه ها بخر تا بعد بتو ...

لطف میکنید اگر اطاعاتی دارید در مورد بورس راهنمایی کنید چه سهامی و چه تاریخی زمان عرضه هست ک بخرم؟

............

بنظرتون از سایت های فروش آنلاین کثل بهینه پردازش میتونم خرید کنم یا حضوری بخرم از بیرون بهتره؟

نه عزیزم قطعا حضوری بخری بهتره!! قبلش از سایتا قیمتارو چک کن اما برای خرید حضوری برو!! تا چقدر می خوای هزینه کنی؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

توی دو هفته قیمت لپ تاپ بین دو الس سه میلیون افزایش پیدا کرده. بورس اینقد ود دهی داره. نگران اینم هم ...

مطمئن باش همینطور میره بالا!! تو همین نی نی سایت میبینی تبلیغ یک لپتاپ ایسوس رو میزنه؟!

اینو دوست من تو اسفند ماه خرید 7200 تومن اما الان قیمتش شده 14860 تومننننن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...