2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی نه تازه عروس بودنم معلوم شد نه تازه مامان شدنم حسرت هر چی که فکرشو بکنی به هیچکی نتونستم ...

عین مادرشوهرمن رفتم با ی ذوقی بهش گفتیم داریم بچه دار میشیم زنیکه برگشت گفت وا بچه براچیتونه خودتون بچه این حالا من ۲۴سالمه شوهرم ۳۰

منم دارم سعی میکنم اینطوری باشم

اشکام امد 😂...

هیچ وقت بدی هاشونو فراموش نمی کنم ولی هیچ وقت دیگه ادم حسابشون نمی کنم😂😂😂یک اخلاق بدی دارم یکی بدی کنه بشناسمش سرتاپامو طلابگیره دیگه ادم حسابش نمی کنم😂😂😂😂😂😂😂😂

من موندم چرا شماها از مادرشوهر توقع دارین؟ شوهر ما در قبال ما موظفه نه مادرش

اینجا همه توقع دارن مادرشوهر براشون دسته گل بخره، لباس بخره و ...

اصلا گیرم تبریک بچه دار شدن نگه... به درک 

بابا به شوهرتون تکیه کنین نه خانوادش

من موندم چرا شماها از مادرشوهر توقع دارین؟ شوهر ما در قبال ما موظفه نه مادرش اینجا همه توقع دارن ما ...

شوهرمونم اخه کم از ننش نداره 

کاش شوهرامون قدر خوبیامونو بدونن، همین ک یع خطای کوچیک از ادم میبینن میچسبن ب یقه ادم و همه خوبیارو نیزارن زیر پا

شوهرمونم اخه کم از ننش نداره  کاش شوهرامون قدر خوبیامونو بدونن، همین ک یع خطای کوچیک از ادم می ...

خب پس مشکل از شوهرتونه نه مادرش.

ایشون مسئول مدیریت و تامین شمان.

مادرشم حالا ی گیری اون وسط میده زیاد مهم نیست

خب پس مشکل از شوهرتونه نه مادرش. ایشون مسئول مدیریت و تامین شمان. مادرشم حالا ی گیری اون وسط میده ...

بله صد در صد

چون حرف های مادرشو نسبت ب حرف های من ارجحیت میدونه قبول میکنه

چرا

چون داره زندگیمو تباه میکنه کار هر روزم گریه است شوهرم درکم نمیکنه.واسم دعا کن😔

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭