2777
2789

دوچرخه صدبرابر بیشتر خوشحالشون میکنه امتحان کردم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ سرسره ام نداره اونم حسابی ذوق زدشون میکنه خصوصا تو ایام کرونا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

این یه برنامست برای بارداری وبچه داری عالیه
من عضوم به نظرم خیلی خوبه .میتونین با مامانای همسن بچه هاتون تبادل نظر کنین...

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

دوساله اسباب بازی و ماشین شارژی و اینا خوبه

منم پسرم یسال و نیمس هی تو خیابون چرخ میدید میگف چخ چخ  دیروز خریدم واسش اینقد ذوق کرد

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

آخه نمیخوام بیرون بره ، میخوام یه چیزی باشه که تو خونه باهاش بازی کنه و اینکه دوچرخه براش زود نيس؟ میتونه برونه؟

آخه نمیخوام بیرون بره ، میخوام یه چیزی باشه که تو خونه باهاش بازی کنه و اینکه دوچرخه براش زود نيس؟ م ...

خب همون سرسره بخر ازین ۵پله ها ها ک کنار سبد بسکتبال و تاب داره

عزیزم دوسالشه.دوچرخه برای بالای 4 ساله.سه چرخه بهتره.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤