2777
2789
عنوان

کیا با قرص کلومفین باردار شدن

393 بازدید | 52 پست

سلام دکتر قرص کلومیفن  تجویز کرده  از ماه قبل شروع کردم از روز پنجم شبی دوعدد.  سه روز پریود عقب افتاد ولی امروز شروع شد .😭

چند ماه طول میشه تا به نتیجه رسید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،منم این ماه ازروزسوم پریودیم لتروزول روزی سه تا خوردم،ازروزپنجم روزی دوتاکلومیفن تا پنج روزوازپنجم قاعدگی امپول سینال اف دورناف زدم تا پری روز.فردامیرم سونو ببینم فولیکولام چجورین.البته دردتخمدان چپ دارم خداکنه کیست نشده باشه

اها فکر کردی اقدامم😁نه من بالا گفتم ماهی که لتروزول خوردم ،همون ماه باردار شدم،الان ۱۹ ماهشونه

علائم چی بود من الان کمر درد دارم خیلی شدید مثل ماه های قبل نیست ۹ خرداد پریود شدم فردا هم موعدمه نه لکی دیدم نه چیزی شما چجور بودی

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
علائم چی بود من الان کمر درد دارم خیلی شدید مثل ماه های قبل نیست ۹ خرداد پریود شدم فردا هم موعدمه نه ...

من اولین علامت بارداریام این بود که از دوهفته یا ده روز قبل موعدم درد سینه ها شروع میشد همین،دوتام قبلش سقط داشتم