2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

106 بازدید | 12 پست

من امروز هی سرم میگرفت ول میکرد میگرفت ول میکرد. هست وقتی فشارت میوفته سرت سنگین میشه. من اونجوری میشم هی سرم سنگین میشه از تو انگار میگیره بعد ول میکنع

،اول فک کردم فشارم پایینه اما گرفتم ۱۲ بود نرمال بود. نمیدونم برا چی اینجور میشم

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

الان همینجورم سرم سنگینه

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کم مایعات خوردی امروز

فک نکنم . چن بار چایی خوردم اب خوردم نوشابه هم خوردم😐.از صبح اینجورم

نگران نباش ان شالله چیزی نیست

اخه نمیدونم دلیلش چیه ی چیزی انگار از دو طرف سرمو گرفته سنگینه

عزیزم معده ات سنگین نیست؟

نه عزیزم  اصلا امروز ب اندازه غدا خوردم اصلا زیاده روی نکردم

فک نکنم . چن بار چایی خوردم اب خوردم نوشابه هم خوردم😐.از صبح اینجورم

گرما زده نشدی؟

ی اسپرین با دوز کم بخور

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
گرما زده نشدی؟ ی اسپرین با دوز کم بخور

نه . ی چایی گلاب خوردم شاید یکم اروم شم. اما انگارن انگار هی انگاری سرمو فشار میدن

نه . ی چایی گلاب خوردم شاید یکم اروم شم. اما انگارن انگار هی انگاری سرمو فشار میدن

اسپرین ندارین خونتون؟

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
اسپرین ندارین خونتون؟

نه آسپرین نداریم عزیزم