2777
2789

کسی ناراحتم نکرده الکی حرف نزن من کلا از دخترایی ک میان تو سایت عمومی و از بی شوهری مینالن بدم میاد هرچی داشته باشی به هیچی نمیارزه چون لنگ یه نگاه از جنس مخالفی  خداروهزار مرتبه شکر جای تو نیستم هنوز اونقدر حقیر نشدم تو مکان عمومی جار بزنم بگم کسی منو نمیگیره از بس تاپیکات پر محتواس🤣🤣نه نمیام بله ک منتظری آقایون بیان تاپیکت اومدن خانوما دردی رو برات دوا نمیکنه ترسو خانوم حداقل تاپیکو نمی بستی ک جوابتو بشنوی نکه حرفتو بزنی از ترس قفل کنی منم دیگه پیامنو نادیده میگیرم ینی امثال تورو کلا باید نادیده گرفت 

راستی میخواستم کامنت بذارم چند تا از تاپیکاتو چشمم خورد ت  کلااا عقده داری بدبخت تر از اونی هستی ک فکر میکردم.د

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کسی ناراحتم نکرده الکی حرف نزن من کلا از دخترایی ک میان تو سایت عمومی و از بی شوهری مینالن بدم میاد ...

وای خدا چقد سوختی ک ۴۰ صفه گشتی تاپیک باز پیدا کنی😂😂😂😂

حرفات شدت سوختگیتو میرسونه

عزیزم خوب تاپیکامو جستجو کردی؟ خوش گذشت؟😂تاپیک زیاد دارم همرو بخون

من برا دردو دل با خونوما اون تاپیکو زدم ن اهو ناله ب قول شما

اگ ت لنگ نگا ی جنس مخالفی ک این حرفو میزنی من مث ت نیستم حرص نخور

و در ضمن اون ک عقده داره تویی با این طرز جواب دادنت و جستجو کردن تاپیکای من😂

تاپبک قبلیو قفل کردن چون حوصله تو و قلب سیاهتو نداشتم ولی عزیز دلم اگه انقد از زندگیت ناکامی ک دوس داری عقده هاتو ت مجازی خالی کنی راحت باش این تاپیکو قفل نمیکنم عقده هاتو خالی کن اروم شی ولی منتظر جواب نباش

حتما پاشو ی لیوان اب سرد بخور آروم شی چون خیلی حرصی شدی

شب شما بخیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.