2777
2789
عنوان

خدایا یامنو ببر یا این مرد رو

987 بازدید | 54 پست

خدا لعنت کنه مرد بی مسولیتو وبیفکرو ن بفکر زندگیه ن بفکر زن وبچه دنبال کارنمیره تا لنگ ظهر میخوابه تا میگم فلان چیزو بگیر همش میگه پول ندارم پول ندارم حتی پول نونو هم ننه باباش میدن بهش این چطور مردی هست ایقدر بی عرضه وبدبخت بخدا پیرمیشم وقتی میبینم تا لنگ ظهر خوابیده تورو خدا برا ارامشم دعا کنین کم اوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا منو ببر به شهرتون یا بیا به کشمیر ما...

اگه روز اول سفت میگرفتی الان این نمیشد

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

حوصلش سر نمیره تو خونه

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
عین داداشای من خیلی سخته 

چن سالشونه

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋