2777
2789

این رو هم بگم ما شب نمیموندیم خونه همدیگه ولی چندباره از صبح رفتیم هتل تا شب .اتفاقا خیلی خوب بود 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبو میمونی راحتی؟

اره میمونم..هی بد نیس اره راحتم..وقتایی ک برادرشوهرم هست و باید شال بندازم از اون کلافه میشم😣😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

هفته ای شاید یه بار ، اینقد کم محلی میکرد که آخراش اصلا نرفتم ، یعنی شوهرم میگفت نریم

به شوهرم میگفته هر روز هر روز اینو نیار اینجا 😐

الانم انتظار داره هر روز بریم خونش ، شوهرمم میگه هر روز هر روز چ خبره 😅

۱۲ساله ازدواج کردم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
من یکسال نامزد بودم به دلایلی بیشتر از دو سه بار نرفتم خونشون.الانم مثل قبل خییییلی کم

منم حدود یه ماهه یه حرفی شده نرفتم الان شوهرم زنگ زده میگه بیا خونمون گفتم الان دیره اشتباه کردم؟

من ک راه دورم ماهی یکبار میرم ۳روز میمونم

البته قبلش دانشجو بودم شهر شوهرم کلا دوترم خونشون بودم نزاشتن خابگا بگیرم

الان ک درسم تموم شده همون ماهی یکبار میرم میمونم

پزشک دهکده ام😇

توی ۸ ماه عقد فقط دوشب موندم از اول گفتم خوشم نمیاد شوهرم هم نمیذاشتم شب بمونه خونه بابام  هفت ...

مادرشوهر من همش میگه بمون بمون معذب میشم منم بابام نمیزاره شوهر بمونه شبو

منم حدود یه ماهه یه حرفی شده نرفتم الان شوهرم زنگ زده میگه بیا خونمون گفتم الان دیره اشتباه کردم؟

نمیدونم چی بگم عزیزم.هر جور صلاح میدونی.ولی از من بشنو هیچ وقت ارزش خودتو پایین نیار.

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!