2777
2789

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4591792&slug=تایپک-سیل-صلوات-هدیه-به-امام-رضا-تا-روز-میلادش-حاجت-درا-بیاید-انشالله-همه-دست-پر&postId=143187223

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

دو تا دختر‌

متفاوت با هم

علائم ربطی ندارن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم سر من میره حموم گویا من تو شکمش گوله میشم مثل اینکه ترسیده باشم میگن دختر از اب میترشه این روش قدیمیاست

مرگ تمدن ها زمانی فرا می رسد که بزرگان مردم به پرسش های جدید آن ها پاسخ های  کهنه و تکراری می دهند 

من از شیرینی متنفرم غذاهای شورو تند دوست دارم پف نکردم  

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
من از شیرینی متنفرم غذاهای شورو تند دوست دارم پف نکردم  

من عاشق شیرینی بودم ولی حتی الان نمیتونم ذره ای شیرینی بخورم عاشق ترشی و شیرینی ام و پف هم ندارم 

مامان پسر خوشگل میشه  ولی اغلب مامانای دختر باد میکنن قیافشون بد میشه دماغشون بزرگ میشه

من وقتی پسرهامو باردار بودم خیلیییی پف کرده و زشت شده بودم 😕😕

من عاشق شیرینی بودم ولی حتی الان نمیتونم ذره ای شیرینی بخورم عاشق ترشی و شیرینی ام و پف هم ندارم&nbs ...

منم صبحانه فقط شیرینی با چایی میخوردم الان قندم نمیتونم بخورم دهنمم خیلی شیرین بود ماه های اول حالت تهوع کمی داشتم ولی خیلی میخوابیدم قیافه امم همه میگن بهتر شدی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

علایم هرکس سر هر بچه ایش و حتی با جنسیت مشابه یکی نیست

گول نخورین

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
پف کرده بودین؟ترشی دوست داشتین یا شیرینی؟

بچم دختر-من وحشتناک هوس ترشی میکردم قرقوروت می جوییدم قبل حاملگی عاششششق شیرینی جات بودم ولی توحاملگی حتی بهش فکرم میکردم حالموبدمیکردولی خواهرشوهرم حالتاش مثل من بودبچش پسره