2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ما تمامی محصولات لانبنا رو داریم میتونید از لینک زیر ببینید: محصولات لانبنا در ضمن هر کدوم ...

چرا اینقد گرون میدین محصولاتتونو دقیقا هر محصولی 30.40تومن گرونتر از بقیه جاها انصاف نیس واقعا

.اقعا تو‌روح هر کسی که برا تبلیغ محصولاتش بگه جنسی خوبه یا ن.یه ادمی به هزار امیدی که پوست صورتش بهتر بشه میاد اینجا ی سوال میپرسه.توروخدا با پوست صورت ی نفر بازی نکنین با روح روان ادما بازی نکنین ی جاهایی تبلیغ نکنین بزارید خودشون انتخاب کنن.یه جایی بد گیر میفتین ک آه همون ادمه

.اقعا تو‌روح هر کسی که برا تبلیغ محصولاتش بگه جنسی خوبه یا ن.یه ادمی به هزار امیدی که پوست صورتش بهت ...

ببینید کلا پوست اینجوریه که یه وقت با یه محصول خیلی خوب جواب میگیره با یه محصول نه ، من همیشه دختر خاله و دختر عمه م که میان ایران کلی محصول سفارش میدم ، که بخاطر کرونا اونا دو ساله نیومدن و تمام محصولات من تموم شدن ، از طرفی خیلی هم میترسم محصول فیک استفاده کنم یعنی ترجیح میدم یه محصول معمولی اصل استفاده کنم  تا اینکه چند صد هزار تومن بدم محصول فیک بخرم ، من چون داشتم لیزر برای جای جوش انجام میدادم دل رو زدم به دریا و یه محصول ضد اسکار لانبنا رو استفاده کردم خدا رو شکر اصل بود و من مدام در کنار لیزر استفاده کردم که بنظرم کنار هم خیلی خوب جواب داد ، بعدا سرم ویتامین سی و تونر( البته تونرن ایمجیز بود ) هم خریدم که از اونا هم تا اینجا راضی بودم چون پوستم حساسه و زود جوش میزنه الان باهاش اوکی هستم ، بنظر من داشتن یه روتین صحیح و منظم با محصولات اصل حتی چینی خیلی بهتر از یه روتین نامنظم و غلط با محصول فیکه ، اگه وضع مالیت خوبه و میتونی اصلش رو پیدا کنی برو محصولات «دکلره »بخر رد خور نداره مال سوئیسه اما خیلی گرونه، اگه نه بنظرم محصولات چینی خیلی بهتر از محصولات ایرانیه 

در اخر بهت میگم برای پوست ناامید نشو مداومت کن روتین رو جدی بگیر تا نتیجه بگیری