2777
2789

اینجا خیلیییی میبینم که میگن طرف صرفا پول داشته باشه حله حتی اگ اخلاق نداشته باشه....

من خودم به شخصه گول پول و قیافه رو خوردم و توعقد جداشوم....دختران مجردعزیز لطفا خیلی رو اخلاق و مستقل بودن خواستگاراتون زوم کنید😚

نظر شما خانونای محترم و باتجربه چیه؟ 

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست

فقط پووول 

اخلاق با مهریه اجرا گذاشتن درست میشه😂

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من رو اخلاق زوم کردم پدرم دراومده از سختی های بی پولی

پول خیلی مهمه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

نظرم خیلی موافقه

پول خوبه

خیلی ام خوبه

اما اخلاق خیلی خیلی خیلی مهمتره

آدم با اخلاق تلخیارو هم شیرین و آسون میکنه برا آدم

ولی آدمی که شخصیت و اخلاق درستی نداره، شادیات رو هم بهت زهر میکنه دور از جون

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
فقط پووول  اخلاق با مهریه اجرا گذاشتن درست میشه😂

کسی ک پول داره واخلاق نداره ابایی از مهریه دادن نداره برعکس تا جیزی میشه میگ برو مهرتم میدم...

بودن پولک نبودن اخلاق چی؟

اخلاق خیلیییییییی خیلی مهمه،خیلی👌

ولی اخلاق خوب به تنهایی کافی نیست مخصوصا برای این دوره زمونه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اخلاق خیلیییییییی خیلی مهمه،خیلی👌 ولی اخلاق خوب به تنهایی کافی نیست مخصوصا برای این دوره زمونه

درسته

دقیقن اخلاق مهمه  مردی که اخلاق داشته باشه جنم پول دراوردنم داره  قیافم به دلت بشینه کاف ...

قبول ندارم کسی که اخلاق داره همیشه جنم نداره...بعضیا اخلاق دارن ولی بی عرضه هستن ربطی ندارن این دوتا به هم