2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب مرغ که هیچی طمع دار میکنینم گریل میکنیم به کنار  سس سفیدشو چجوری درست میکنین با شیر و خامه ...

شیر یا خامه با قارچ و پنیر پارمسان و جعفری و  ادویه ام فلفل سیاه و نمک

شیر یا خامه با قارچ و پنیر پارمسان و جعفری و  ادویه ام فلفل سیاه و نمک

فدای شما ممنون از راهنماییتون منم همینجوری درست میکنم یک قاشقم پنیر خامه ایی داخل بزنین محشر میشه

کسی بلده کوفته تبریزی چطور درست میکنن 

من اتفاقا کوفته گذاشتم.برنج و جدا نیمپز کردم.لپه و آلو هم نیم پز.گوشت و پیاز رنده شده و ادویه جات و زردچوبه و فلفل و سبزی ترخون مرزه و نعنا و کوکویی قاطی کردم و یه تخم مرغ شکستم و آردنخودچی همرو باهم کوبیدم.توی قابلمه جدا پیاز داغ و ادویه جات و رب سرخ کردم و آب ریختم جوش اومد بعد کمش کردم کوفته هارو قلقلی کردم توش آلو گذاشتم و داخل قابلمه گذاشتم.آلو وچنتا به و سیبزمینی هم داخل آبش ریختم و قابلمه زد توسر خودش تا ایناهمرو بپزه برام😂

من اتفاقا کوفته گذاشتم.برنج و جدا نیمپز کردم.لپه و آلو هم نیم پز.گوشت و پیاز رنده شده و ادویه جات و ...

کوفته هااا وا نمیره؟؟ تا حالا درست نکردم همش میترسم  درست کنم وا بره😏😏😏

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان