2777
2789
عنوان

میخوام مبلامو کاور کنم...

233 بازدید | 14 پست

سلام یه دست مبل هفت نفره خلبانی دارم که کهنه شدن و تقزیبا دیگه بافت چرمشون پوسته پوسته شده . باتوجه به گرونی نمیتونم مبل جدید بگیرم... تصمیم گرفتم مبلامو با کاور بپوشونم... چکارکنم ایا کاور شیک درمیاد؟؟ راهنمایی کنید..البته مبلام فرورفتگی ندارن فقط پایشون یکم شکسته شده و چرم پوسته پوسته شدن از کنار مبلام

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

کاور چرا؟اگه نشیمن و تکیه گاهش سالمه بده روکششو عوض کنن.نو نو میشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روکش مبلات رو عوض کن کمتر درمیاد تعمیرات مبل ببر روکش میزارن و کلا پارچش رو عوض میکنن خیلی شیک میشه

هزینه اونشم ندارم اخه قیمت گرفتم گفتن 2تومن پارچش میشه 1ونیم هم وستمزد...

خونم کوچیکه فقط میخام یه تک نفرش با یه دونفر درست کنم... پس همون برم قیمت بگیرم برا تغییر روکش؟؟؟

نه من نمیگم من استارتر نیستم مبلام نوعه از کجا خریدی؟؟

عه ببخشید. والا4سال پیش ازدیوارپیداکردم. خیلی هم راضی بودم. هرکسی اومدخونمون خوشش اومد ولی متاسفانه شمارشونداشتم. قشنگ قالب مبل دراورد

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
عع منم میخام از دیوار پیدا کنم اعتماد نمیکنم والا 

ببین تاجایی که یادمه اگهی واسه محله ی نعمت ابادبود. اشکالی نداره همسرتون باشه میادخونه اندازه میزنه. یه بارم میادمیکشه رومبلا

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود