2777
2789
من تست شوهرم مثبت شده خودمم تست دادم فکر کنم مثبت باشه سردرد بیحالی گلو درد بدن درد .سوپ رقیق دم نوش ...

شوهر منم میگه حالش بده هرچی میگم برو دکتر نمیره 

سردرد و بیحالی و نفس تنگی داره 

علایمتون چیا بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ما چطور بتونیم همدیگرو جمع کنیم وقتی دوتامون گرفتیم

حالا من ۲ تا بچه هم دارم شوهرم رفته از خونه ی اپارتمان دیگه داریم تازه مستاجرش رفته ی کم وسایل برده رفته اونجا خودمم توی اتاق بچه هام بیچاره ها پدر شوهرو مادر شوهرمم فکر کنم گرفتن رفتن تست دادن جالبه ما اصلا از خونه بیرون نمیرفتیم فقط خرید اونم هفته ای یبار با ماسک و دستکش و بدون بچه ها ولی خب شوهرم سرکار میرفت البته ماسک میزد از این میسوزم توی خونه زندانی بودیم باز گرفتیم 

شوهر منم میگه حالش بده هرچی میگم برو دکتر نمیره  سردرد و بیحالی و نفس تنگی داره  علایمتو ...

تب سردرد گلو درد بی حالی . دکتر نره بره بهداشت محلتون تست رایگان میگیرن بعد اگه خدای نکرده مثبت بود بره دکتر . برای تست بره دکتر بهداشت براش دارو هم مینویسه تا جواب تست بیاد بخوره . ویتامین سی قرص جوشانم خیلی خوبه

تب سردرد گلو درد بی حالی . دکتر نره بره بهداشت محلتون تست رایگان میگیرن بعد اگه خدای نکرده مثبت بود ...

ممنون از راهنماییت عزیزم‌چند وقت بعد علایم تست معلوم میشه.الان ۱ ساعته خوب نیست

ممنون از راهنماییت عزیزم‌چند وقت بعد علایم تست معلوم میشه.الان ۱ ساعته خوب نیست

الان خیلی شلوغه جواب تست شوهرم ۴ روز طول کشید اومدولی خب قبل جواب دارو بهش میدن باتوجه به وضعیتش 

حالا من ۲ تا بچه هم دارم شوهرم رفته از خونه ی اپارتمان دیگه داریم تازه مستاجرش رفته ی کم وسایل برده ...

مامان منم خیلی رعایت میکنه باباش تازه فوت کرده رفت مراسمش باماسک بود چیزی هم نخورد گرفت بازم.

تب سردرد گلو درد بی حالی . دکتر نره بره بهداشت محلتون تست رایگان میگیرن بعد اگه خدای نکرده مثبت بود ...

از ما نگرفتن لعنتیا گفتن بالای ۶۰سال و بیماری زمینه ای بیرونم ۶۰۰تا۷۰۰تومنه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫