خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین راهکاری ک بهت میدم صددرصد تضمینیه من برای خاهرم انجام دادیم فقط چند شب پشت سر هم خودت سس مایونز بزن بعد ۸ ساعت موهاتو بشور دخترتم چون کوچیکه باید بشینی بچینی راحتا از این شونه های دونه ریزم اگه داشته باشی ک عالیه
من پسرم تو مهد گرفت کلا با ماشین موهاشو از ته زدیم تا یک هفته داشتم لباسهاشو ملافه ها رو میشستم و اتو میکردم، اسباب بازیهاشم شستم کلا همه ی خونه رو شستم.یه شامپو هم گرفتم یکی دوبار خودم زدم که نگیرم ولی شنیدیم سس مایونز بزنی به سرت روش پلاستیک بکشی بعد چند ساعت حموم کنی میمیرن.
نا مایونز گلم واس تودت اگه داره حتما شیش ساعت رو سرت باشا تمام تخم هاش پوچ میشن و راحت با شونه در میان خودت جلو اینه بکش تخم هاشو از دخترم راحت میتونی بنشونی بکشی احتمالا دختر همسایه تون لج بازه ک اینهمه مدت هنوز شپش دارا