2777
2789
عنوان

لاغری

134 بازدید | 18 پست

بچه هااااااا  برای لاغری چه کنم..البته من ۹۰ کیلو بودم باورزش ورژیم خودمو رسوندم به ۶۸..اما یه مدتی هستش که بی خیال شدمو باز شدم ۷۵ الان خیلی دلم میخواد بازم لاغرشم امامتاسفانه انگار ارادمو از دست دادم نمیدونم چی کار کنم واقعا..میخوام تا۶۰کیلو برم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم وای منم قبل عید باکالری شماری ۱۰کیلو کم کردم اما بعد عید دیگه کالری شماری نکردم دوباره برگشتم ۸۵بودم شدم ۷۵ باز فکرکنم ۸۰شده باشم 😭😭

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
نمیشه من از ۸۶ اومدم ۶۳ برگشتم ۶۷ آزادش ندارم بیام ۵۷ 

چجوری عزیزم باچه رژیمی؟؟

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
چجوری عزیزم باچه رژیمی؟؟

سه روز سیب زمین سه روز تخم مرغ سه روز سینه مرغ ورژزش خیلی دوماه هی اینجوری کم خوری ورزش کم کردم هنوزم ی چیزی میخورم فرداش زیاد میکنم خیلی بده  

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕
خیلی ناراحتم بابتش 

منم من قدم بلنده خیلی چاق نشون نمیدم اما خودم خیلی اذیت میشم باتوجه به اینکه شغل شوهرم جوریه که خیلی با زنا سروکار داره البته همش میگه لاغرنشی تپل میخام زنه لاغر خیلی بده اما خودم دوست دارم خوشتیپ باشم

سلام گلم من رژیم آویسا گرفتم ماه پیش شیش کیلو کم کردم واسه جشن داداشم حتی اذیت هم نشدم همه چی خوردم حالا شمارشو واست میذارم اگه خواستی 

هیچ چیزی حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک داشت 

تازه تضمینیه لاغر نمیشدی هزینه رو پس میدادن 

منم من قدم بلنده خیلی چاق نشون نمیدم اما خودم خیلی اذیت میشم باتوجه به اینکه شغل شوهرم جوریه که خیلی ...

عزیززززم خخخ منم دقیقا به خاطر همین موضوعه دوست دارم لاغر وخوشتیپ باشم بااین تفاوت که شوهرمن لاغر دوست داره هرچی لاغرتر بهتر