2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم جدا شم😔

271 بازدید | 15 پست

یه سال و نیم ازدواج کردم الانم باردارم خیلی دوسم خیلی همشم بهم میرسید به منو خانوادم خیلی احترام میذاشت ولی متاسفانه یه مدته افتاده تو راه خلاف و کلابرداری قبلا یه سری مشکلات بود ولی گفت حلش کردم تموم شد دگ هیچوقت همچین کاری نمیکنم ولی انگار بازم شروع کرده منم الان اومدم خونه پدرم و گفتم جدا میشم باورم نمیشه دارم میمیرم انقد گریه کردم چشام باز نمیشه اینروزام زیاد الکی قسم میخورد ک من نفهمم بزارم برم😭

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

😔

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه صبحا وقتی میرفت پیشونیمو میبوسید میرفت الان نیمدونم چجوری با نبودش کنار بیام خیلی وابسته هم بودیم😢

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
چه خلافی؟ در حدی هست ک طلاق بگیری

نمیدونم دقیق ولی چن نفر اومدن دم در میگفت میگف پولمونو خورده چک و سفته داده

می دونستی تو این کاره و بازم بچه اوردی  چی بگم آخه

گفته بود کنار گذاشته همه چی خوب بود

بهش فرصت بده بیکاره ؟

کار ک میکنه هیچ وقتم بی پول نیس هیچ وقت اگ بگم یه چیز لازم دارم هرجور شده برام میگیره هیچ وقت نگفته امروز پول ندارم فردا

کار ک میکنه هیچ وقتم بی پول نیس هیچ وقت اگ بگم یه چیز لازم دارم هرجور شده برام میگیره هیچ وقت نگفته ...

😔😔عزیزم تو الان یه بچه داری ینی کارش انقد بده ک گذاشتی رفتی ؟؟ 

❤️

😔😔عزیزم تو الان یه بچه داری ینی کارش انقد بده ک گذاشتی رفتی ؟؟ 

نمیدونم خودش میگه پونزده تومن ب یکی بدهی داره هزار بار قسمم داده دلیل اورده نمیدونم باورش کنم یانه خیلی برام سخته الانم با این بچه واقعا موندم چیکار کنم

نمیدونم خودش میگه پونزده تومن ب یکی بدهی داره هزار بار قسمم داده دلیل اورده نمیدونم باورش کنم یانه خ ...

گجه بدهی داشتن که دلیل واس جدایی نمیشه کارکنه بدهی مردمو بده دیگه قهر نداره که 

❤️

گجه بدهی داشتن که دلیل واس جدایی نمیشه کارکنه بدهی مردمو بده دیگه قهر نداره که 

اخه من نمیدونستم یهو بدهکار اومد دم در ترسیدم فک کردم شاید خیلی زیاد باشه دیشب اومدم دنبالم قول گرفتم و اینا فعلا باز رفتم خدا کنه فقط همین باشه خودش ک اینجور میگه