یه سال و نیم ازدواج کردم الانم باردارم خیلی دوسم خیلی همشم بهم میرسید به منو خانوادم خیلی احترام میذاشت ولی متاسفانه یه مدته افتاده تو راه خلاف و کلابرداری قبلا یه سری مشکلات بود ولی گفت حلش کردم تموم شد دگ هیچوقت همچین کاری نمیکنم ولی انگار بازم شروع کرده منم الان اومدم خونه پدرم و گفتم جدا میشم باورم نمیشه دارم میمیرم انقد گریه کردم چشام باز نمیشه اینروزام زیاد الکی قسم میخورد ک من نفهمم بزارم برم😭
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
😔😔عزیزم تو الان یه بچه داری ینی کارش انقد بده ک گذاشتی رفتی ؟؟
نمیدونم خودش میگه پونزده تومن ب یکی بدهی داره هزار بار قسمم داده دلیل اورده نمیدونم باورش کنم یانه خیلی برام سخته الانم با این بچه واقعا موندم چیکار کنم