2777
2789
باید عروسا دربارتون نظر بدن نه خودتون    

دقیقا. همه از نظر خودشون خوبن. یه کامنت اگه دیدی بگه من بدم باهاش، منو تگ کن نی نی یارو صدا کن منو قطع دسترسی کنه در این حدا🤦‍♀️🤦‍♀️😆😆😆

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
مطلقا کاری باهاشون نذارم البته با کوچکه دوستیم بزرگه هم متلک میگفت جوابشو میدادم
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متنفرم ازش ولی کاریم باهاش ندارم کلا حرف نمیزنیم از اول عروسی  

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
من متنفرم ازش ولی کاریم باهاش ندارم کلا حرف نمیزنیم از اول عروسی

چرا

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
دقیقا. همه از نظر خودشون خوبن. یه کامنت اگه دیدی بگه من بدم باهاش، منو تگ کن نی نی یارو صدا کن منو ق ...

آره راست میگی، ی تاپیک دیگه هم بود در مورد اینکه عروسا بگن عروس خوبی هستن یا نه، همه از نظر خودشون خوبن 

چرا

موقع عروسی 10 سالم بود خیلیم اروم بودم ولی باز به داداشم میگفت فوشم داده و پرش میکرد کتکم بزنه الان اگه یکم صداش بره بالا از گیس دارش میزنم  

ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...!   عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی!                        یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!                
موقع عروسی 10 سالم بود خیلیم اروم بودم ولی باز به داداشم میگفت فوشم داده و پرش میکرد کتکم بزنه الان ...

الهی عزیزم 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
موقع عروسی 10 سالم بود خیلیم اروم بودم ولی باز به داداشم میگفت فوشم داده و پرش میکرد کتکم بزنه الان ...

عزیزم الان دیگه خیلی از اون زمان گذشته، اونم تازه ازدواج کرده بوده، بچگی میکرده، دیگه ببخشش روحت آرامش پیدا میکنه عزیزم

عزیزم الان دیگه خیلی از اون زمان گذشته، اونم تازه ازدواج کرده بوده، بچگی میکرده، دیگه ببخشش روحت آرا ...

بدترم شده.الانم اگ خوب بشه میبخشمش ولی مطمعنم تا زندس همینه