2777
2789
عنوان

ابدوغ خیار😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 37 پست
من یه شب یه کاسه بزرگ درست کردم خوردم خیلی چسبید و لی تا صبح ریفلاکس و سوزش معده گرفتم

وای خیلی سخته یبارم قرص فیفول مری منو زخم کرد انگار میخ تویله میکوبیدن تو معدم 😂

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هیچی ما اصلا تو عمرمون نخوردیم ازشما میشنوم اب دوغ خیار😐😐🥴🥴

حتما امتحان کن تو هوای گرم😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
دیگه آبدوغ خیار ازاین ایموجی ها داره؟😍😍😍 😩😩😩

باورت نمیشه عاشقشم الان دهنم اب افتاده😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
میدونی ما ب این میگیم تلیت ماست و فقط روش خیار سبز میریزن با ی سبزی ی اسم منگک میخورن ک نمکی هست و خ ...

😍😍😍😍شدیدا عاشق اش شدم با سیر

سرما خوردن سینه پهلو کردم داغونم اینا هم نباشه از اول بارداری ریفلاکس دارم شدید نمیتونم غذای ابکی بخ ...

ایشالا😍بسلامتی