بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
ن فکر نمیکنم مثل این کانال صیغه مانندو ایناست اعتماد نکنید لطفا
من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
منم دیدمش بنظرم شرایط خاصی داشت و باید زیر نظر خودشون ارتباط برقرار کنید و اگر کارتون درست شد باید بهشون یه مبلغی بدید دقیق یادم نیست من دو سال پیش عضوش بودم
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ازدواج کلا یک قسمتش شانس و اقباله آشنایی از هر طریق میشه ولی خب بی گدار نباید به آب زد من کسی میشناسم تو اتوبوس آشنا شدن الانم ۱۱ ساله با هم دارن زندگی میکنن کسی هم میشناسم فامیل بودن از هم جدا شدن 😊
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊