2777
2789
عنوان

خدایا خودت بگو بخندم یا گریه کنم؟کلاً گرفتی مارو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید حسن به قفلها نمی خوره
دیروز اخبار اعلام کرد
تازه فرستادن دنبال کلید ساز
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
سلام ارینب جون
خیلی خوشحال شدم برات انشالله هرچی بهترینه برات پیش بیاد و اثاث کشی بعدی خونه خودت باشه
و اینکه خداوند خیری در کارش نهفته است که امید دارم برای تو بهتربنو قشنگترینش باشه

ORI جون،(مامان علی طه)

1392/6/8 10:48 ق.ظ

اتفاقاً به این هم فکر کرده بودم نیرا جون

از اسباب کشی به شدت میترسم

سال های قبل اینطوری نبود

اما امسال نمیدونم چرا انقدر برام غیر قابل تحمل شده

دقیقا منم همینطوری شدم من تو 5 سال 8 بار اسباب کشی داشتم تازه شهر به شهر الان دیگه واقعا نمیتونم تا دو هفته دیگه تخلیه داریم ولی هیچی اماده نکردم در صورتی که تو اسباب کشی های قبلی این موقع هیچی تو کابینت و اتاقا نبود همه رو بسته بندی کرده بودم دیگه بریدم به خدا
کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی
اری عزیز
خدا بهترین ها رو برا بنده هاش می خواد
مطمئن باش یه روزی حکمت این داستان رو می فهمی
واسه من که این طور بوده
و اما اینکه چرا درست تو لحظه ای که شما اسباب کشی کردی خبر پیدا شدن مشتری واسه اون یکی خونه بهتون رسیده و باعث تعجبتون شده :
راستش من فکر می کنم خدا از این قایم موشک بازیها و این غافلگیری ها با بندگانش لذت می بره
من همیشه حسم وقتی تو این شرایط قرار می گیرم و انگشت حیرت به دهان دارم به مساله نگاه می کنم اینه که الان خدا اون بالا نشسته و با مهربونی داره به بنده کمترینش نگاه می کنه و می خنده و میگه : مریم بانو ای کاش بدونی چقدر دوستت دارم که سناریوی این داستان رو اینجوری برات نوشتم. من صلاحتو می خوام.

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه عرض شانه هایت باشد.

کاملاً با نظرت موافقم ترنج عزیزم

خودم هم همش به همین فکر میکنم که انگار خدا دوست داره یه کم بنده هاشو قلقلک بده

تا بزرگی خودشو نشون بده

قربون بزرگیش

شهره جون ایشالله صابخونه بشی به خواست خدا

کاملاً درکت میکنم عزیزم