2777
2789
من پایان نامه دانشگاهمو باهاش نوشتم 

من دو‌سه تا تمرین خیلی کوچکی دارم باید باهاش بنویسم میتونین برام انجام بدین البته خیلی آسونن بخدا هزینشم هر چقدر بشه پرداخت می‌کنم خیلی احتیاج دارم پس فردا امتحان دارم اگه میشه کمکم کنید

💙 گروه آبی 💙 قد ۱۶۰ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو‌سه تا تمرین خیلی کوچکی دارم باید باهاش بنویسم میتونین برام انجام بدین البته خیلی آسونن بخدا هز ...

تمرینات چین؟؟؟ و چقدر هزینه میدی؟؟؟ چون والا من مهمان دارم خونمونن باید ببینم برام میصرفه یا ن مزنه هم دستم نیست ک خودم چیزی رو بگم😔😔😔

تمرینات چین؟؟؟ و چقدر هزینه میدی؟؟؟ چون والا من مهمان دارم خونمونن باید ببینم برام میصرفه یا ن مزنه ...

اخه این تمرینا خیلی آسونن ولی بازم من تا حدود ۵۰ تومن میپردازم

💙 گروه آبی 💙 قد ۱۶۰ 

خب تمریناتت چین؟

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
من دو‌سه تا تمرین خیلی کوچکی دارم باید باهاش بنویسم میتونین برام انجام بدین البته خیلی آسونن بخدا هز ...

رشته ات چیه؟

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
من ب شوهرم پیام دادم نمیدونم وقت میکنه یا نه چون داره پایان نامه واسه کسی مینویسه اگ جواب داد بهت می ...

خیلی ممنون عزیزم اینا خیلی آسونن فکر نکنم کاری داشته باشن الان عکساشونو میذارم

💙 گروه آبی 💙 قد ۱۶۰