2777
2789

بچه ها پسرم ۸ روزشه نفخ داره شکمش دیشوییم نمیره اگه میره سفته. من دیروز نمیدونیتم هر چیز بدی که نفخ اوره خوردم. صبحونه تخم مرغ خوردم . ناهار جیگر با پیه . عصری هم اب زرد الو خوردم. شبم کته و ماست خیار واقعا نمیدونستم اینا بده حالا بچم حالش بده تورو خدا کمک کنید

وای عزیزم باید پرهیز کنی دیگه این مدل غذاها رو‌نخور خودتم تازه زایمان کرده هستی فقط ابپز جوجه بخوری بهتره

الانم که نمیتونی چیزی به بچه بدی شکمشو‌ماساژ بده خودتم پرهیز کن 

شما جوان‌های عزیز به توفیق الهی شکست آمریکا را خواهید دید؛ به توفیق الهی به زانو در‌آمدن صهیونیسم را خواهید دید؛ به توفیق الهی عظمت و عزّت نهایی ملّت ایران را مشاهده خواهید کرد : رهبر عزیز انقلاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش 

براش قطره بی بی کر بخر بده بخوره Bbcare

خودتم رو غذات عرق نعنا بخور، انجیر بخور، چیزای نفخ دار کمتر بخور 

من بچم خیییییلی نفخ داشت و یبوست داشت پدرم در اومد انواع اقسام شربت و دارو دادم فایده نداشت فقط این بی بی کر به دادم رسید و یبوستش بهتر شد 

اصلا هم ضرر نداره 

شکم ش رو ساعت گرد با روغن زیتون ماساژ بده الخصوص دور ناف

در ضمن بچه ی کوچیک‌نوزاد واسه دفع چیز زیادی نداره اشکال نداره

پی پی نکرده

دختر من یه هفته پی پی نکرد داشتم دیونه میشدم

یه شربت ضدنفخ بهش بده

من کامی وی میدادم خوب بود

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا