2777
2789
عنوان

افتادن مواد دندون پر شده

13983 بازدید | 20 پست

سلام 

من قبل کرونا قسمت کوچیکی از مواد پرکردنی دندونم افتاد و بعدش بعلت کرونا نرفتم برای پر کردن مجدد

حدودا پنج ماهی شده که دندونم خالیه هرروز مسواک میزنم و تا حالا هم درد دندون نداشتم(البته عصب کشی کردم) اما نگران شدم که باید چیکار کنم توی این شرایط مخصوصا که وضعیت شهر ما به تازگی قرمز شده نمیخوام برم دندون پزشکی از طرفی مدتیه لپم میخاره و حس میکنم بخاطر دندونمه و میترسم اوضاعش بد بشه چه میدونم عفونت کنه و باعث بشه دندون کشیده بشه یا توی نت خوندم اگه عفونت زیاد باشه لثه رو میشکافن برای خارج کردن عفونت و... 🤧

شما داشتین همچین تجربه ای؟ اینکه مدت طولانی دندون که خالیه رو رها کنی (یه قسمت خیلی کوچیکش خالیه) باعث همچین مشکلاتی میشه؟ 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

منم همینه وضعیتم قبل باردارب پرش کردم تو بارداری ریخت موادش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دندون پزشکی عزیزم.اگه به دیواره دندونت اسیب برسی باید ایمپلنت کنی.

من دو ماه دندون درد شدید تحمل کردم ولی بعد رفتم خلوت بود تقریبا پروکتلای بهداشتیم خیلی رعایت میکردن.اصفهانم اینجام قرمزه

فقط طلاق

منم مشکل شما را داشتم دکترم گفت ۶ماه زودتر میومدی کار به روکش نمیرسید الان هم وقت دکتر دارم حتما برو بهداشت را مطب ها رعایت میکنن چون دکتر بیشتر در معرض آلودگی هست

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
برو دندون پزشکی عزیزم.اگه به دیواره دندونت اسیب برسی باید ایمپلنت کنی. من دو ماه دندون درد شدید تحم ...

شما همین مشکل داشتید؟ 

آره دیگه نمیتونم تا آخر کرونا صبر کنم اما خب مجبورم تا آخر تیر بخاطر امتحانام صبر کنم

منم مشکل شما را داشتم دکترم گفت ۶ماه زودتر میومدی کار به روکش نمیرسید الان هم وقت دکتر دارم حتما برو ...

از شما چه مدت اینجوری بود مگه؟ 

دندونتون آسیبی دیده بود که دکترتون اینو گفت؟ 

من تا آخر تیر نمیتونم برم اما الان نگران شدم 

الان دندونتون خالیه؟ چه مدته؟ 

۲۰هفتس دقیقا ی ماهه ک بودم ازین شکلات کش کشیا خوردم کنده شد،همش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شما همین مشکل داشتید؟  آره دیگه نمیتونم تا آخر کرونا صبر کنم اما خب مجبورم تا آخر تیر بخاطر ام ...

بله ولی دندون من دیواره ش شکست .سه تا دندانپزشک بهم گفتن چون به دیوار اسیب رسیده باید ایمپلنت کنی.

البته دندون من پارسال این شکلی شد. کنکوری داشتم دیدم درد ندارم نرفتم 

فقط طلاق

بله ولی دندون من دیواره ش شکست .سه تا دندانپزشک بهم گفتن چون به دیوار اسیب رسیده باید ایمپلنت کنی. ...

دندون منم دیواره اش خالیه اما مواد پر کردنیش ریخت نه خود دندون🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ای وای

از شما چه مدت اینجوری بود مگه؟   دندونتون آسیبی دیده بود که دکترتون اینو گفت؟  من ت ...

نگرانی نداره که بالاخره تا این چند روز را تحمل کن من دندونم زیر پر کردگی قبلی پوسیده شده بود وخالی خلاصه اوضاعی شده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نگرانی نداره که بالاخره تا این چند روز را تحمل کن من دندونم زیر پر کردگی قبلی پوسیده شده بود وخالی خ ...

نه نگرانی من بابت اینه که دندونم آسیب ببینه و کار به کشیدن دندون برسه. ولی خب باید این مدت هم صبر کنم. 

ممنونم از راهنماییتون💙