2777
2789

دیروز خاهر شوهرم پیام داده شوهرم زنت نمیزاره ما باهم باشیم

خیلی ناراحت شدم گریه کردم

گفتم من فقط گفته بودم از عروسی ومسافرت اومده چن روز بخاطر کرونا نیاین خونم..

شوهرم خیلی بی غیرته هیچی جوابشون نمیده

بعد دیشب ساعت۱۱ بابای نامرردش اومد خونمون منم نه نگاش کردم نه سلام.

من داشتم لباسای بچمو میشستم بچم خاب بود  رفتم خودمو مشغول کار کردم عوضی رفت بچمو بیدار کرد کلی باهاش بازی کرد بعدم رفتش

منم هیچی ب شوهرم نگفتم کع چرا اومده

گفتم فعلا تحمل کنم ببینم راضی میشه بره دنبال خونه از اینجا بریم

خودش که میگه باید صبر کنی ولی میبرمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چند تا ذکر و دعا هست  سرچ کن. پیدا کن بگو ان شالله خدا نجات بده

که شوهرت حرفت رو گوش  کنه

در جریان تاپیکت بودم و خیلی حرص خوردم از بی غیرتی شوهرت.

منم از پدر شوهرم متنفرم.

خدا لعنت کنه هر چی ادم بد هست

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

تا تنور داغ بچسبون

منظور شوهرت از صبر اینه بلکه اروم‌شی والا پسرا کنار باباهاشون تلپ شن پاشدنسون‌با خداست

من که تو‌اطرافیانم پسری رو‌ندیدم بعد اقامت کنار پدراشون پاشن

واس چی زد

دخترش از مسافرت اومده بود گفتم نیاد خونم بخاطر کرونا تا چن روز 

بعد باباش اومد دم در طبقه بالای ما هستن

گوشیس زنگ خورد دیدم دختره داره فحش من میده منم عصبانی شدم چن تا چی گفتم باباش اومد داخل زد تو گوشم

پدر شوهرت زدتت؟ شوهرت اینجا چ نقشی داشت الان؟حرف زدن بلد نیس؟ خودت ب خواهر شوهرت ز بز بگو تو زندگیم دخالت نکن 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
ببین چند تا ذکر و دعا هست  سرچ کن. پیدا کن بگو ان شالله خدا نجات بده که شوهرت حرفت رو گوش &nbs ...

میشه به منم بگین خیلی احتیاج دارم... ببین تا مادر شوهرم باید بگه ما چی غذا بخوریم. شوهرم همش رو حرف مادر شوهرم و هرکار اون بگه انجام میده اگه بگه ظهر مرغ بخورین مث من قیمه درست کنم خون به پا میکنه. 

من بلد نیستم چطوری بیارم لطفا بهم بگو 😓💓

ببین چند تا ذکر و دعا هست  سرچ کن. پیدا کن بگو ان شالله خدا نجات بده که شوهرت حرفت رو گوش &nbs ...

پدرشوهر من با شوهرم دعوا کرد به سوهرم‌فحش ناموس داد ینی به من فحش داد

دوسال بود‌نمیرفتم خونه این قدر اطرافیان گفتن عید به عبد میرم

از ابن‌می سوزم مادرشوعرم وخواهرشوهرام دیدن من تقصیری ندارم ولی هیچ کدوم بعدش حتی یه سراغ ازمن نگرفتن

چرا هرچی میشه گریه میکنید؟ محکم باشید اقتدار داشته باشید  چند بار بگم از اشک در محل مناسب استف ...

از وقتی بچم دنیا اومده نمیتونم دختر قبلی باشم

خیلی ضعف پیدا کردم در برابر هر واکنشی میریزم به هم