2777
2789
عنوان

بچه چهارسالتون چ رفتارایی دارن?

215 بازدید | 44 پست

پسر من خیلی بهونه گیره مدام گریه میکنه واسش همه جور اسباب بازیم گرفتم, خیلیم باهاش حرف میزنم و باهاش بازی میکنم, دیگه ذهنم قد نمیده, دارم روانی میشم, میشه راه حلی بدید بچه شما هم اینجور بودع ک بعد رفتارش عوض شده باشه ?💕💕

پسرم من چها رسالشه انقدر خوبو مودب بود چند روزیه اصلا ی جوریه وحشی شده انگارانقدر امروز کلافم کرد گریم گرفته بود 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من چهار سال و نیم هست بهونه گیری نمیکنه ولی الان ک همش خونه هستیم ب خاطر کرونا انرژی اش درست تخلیه نمیشه مدام در حال صحبت کردن و انرژی گرفتن از من. و مدام یه چی میخوام بخورم و با من بازی کن

پسر من چهار سال و نیم هست بهونه گیری نمیکنه ولی الان ک همش خونه هستیم ب خاطر کرونا انرژی اش درست تخل ...

عزیزم پس خواسته زیادی نداره, من نمیدونم چرا میرم اینجوره نمیدونم بخاطر اینکه تنهاس 

دختر‌منم ۴سالشه همش اذیتم میکنه بهانه چیزای ک نداریم میگیره اهل غذا نیست فقط هله هوله منم اعصاب ندار ...

یه مدت بهش هله هوله نده غذاها رو براش تزیین کن غذاهایی ک دوست داره بپز اونایی ک راحت میخوره بدنش عادت میکنه. پسر من ک خوب غذا میخوره اگه ب خودش باشه خوب همش دلش میخواد هله هوله بخوره 

عزیزم پس خواسته زیادی نداره, من نمیدونم چرا میرم اینجوره نمیدونم بخاطر اینکه تنهاس 

میدونی بخاطر تنها بودنشون هم هست دیگه من ب همسرم‌میگه هر چی هم ما باهاشون بازی کنیم اون اشتیاق و شیطنتی ک با بچه دارن یه جور دیگه است یه مدت فرستادم مهد قبل کرونا اونقدر خوب بود یعنی رفتارهاش همه منطقی شده بود عالی ولی الان هیچ جا نمیریم همش خونه هستیم